Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met Zweedse serie Love & Anarchy

Netflix komt met Zweedse serie Love & Anarchy

Netflix heeft Love & Anarchy besteld, een nieuwe Scandinavische originele serie van producent FLX en schrijver/regisseur Lisa Langseth (Euphoria, Pure (2019).
In de komische dramaserie speelt Ida Engvoll (The Restaurant) de rol van Sofie, een carrière-gedreven consultant en getrouwde moeder van twee kinderen. Wanneer Sofie een opdracht krijgt om een ​​oude uitgeverij te moderniseren, ontmoet ze de jonge IT-technicus Max (Björn Mosten) en begint een flirterig spel waarbij de twee elkaar in het geheim uitdagen om dingen te doen die niet passen bij de maatschappelijke normen. Wat onschuldig begint, wordt al snel serieus naarmate de uitdagingen, en dus ook de gevolgen, groter worden.

9019 LoveAndAnarchy

"Ik hoop dat Love & Anarchy brutaal en grappig wordt en een nieuw perspectief op onze samenleving zal geven", aldus actrice Ida Engvoll. "Voor mij is het verhaal een paradox die zich afspeelt rond mijn personage Sofie in een samenleving die niet alles accepteert. Liefde is een van mijn grootste interesses en in combinatie met anarchie is dit mijn droomrol."

De opnamen van Love & Anarchy zijn inmiddels gestart in Stockholm. FLX maakte eerder de misdaadserie Quicksand, die een succes bleek bij Netflix. Love & Anarchy zal later dit jaar exclusief op Netflix wereldwijd te bekijken zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten