Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Quibi komt met dramaserie Swimming With Sharks

Quibi komt met dramaserie Swimming With Sharks

De actrices Kiernan Shipka (The Chilling Adventures of Sabrina) en Diane Kruger (The Bridge (2013) krijgen hoofdrollen in de serie Swimming With Sharks, een dramaserie die Lionsgate maakt voor Quibi.
De serie Swimming With Sharks is een eigentijdse update van de film van George Huang uit 1994. De serie is geschreven en geproduceerd door Kathleen Robertson (Murder in the First) en geregisseerd door Tucker Gates (Homeland).


Kiernan Shipka

In de serie-aanpassing werkt Lou (Kiernan Shipka), een jonge vrouwelijke assistent, voor Joyce (Diane Kruger), het vrouwelijke hoofd van een filmstudio. Het is een bedrijf vol manipulatie en intriges. Maar weinigen in de filmstudio weten dat Lou hen op termijn te slim af zal zijn. In de oorspronkelijke speelfilm werden de hoofdrollen gespeeld door twee mannen, namelijk Frank Whaley en Kevin Spacey.


Diane Kruger

Quibi is een nieuwe videodienst die vanaf 6 april korte kwaliteitsseries zal brengen, primair bestemd om op de smartphone te bekijken. Quibi is opgericht door voormalig Disney- en Pixar-baas Jeffrey Katzenberg en heeft al diverse grote namen weten aan te trekken. Zo zullen Steven Spielberg, Steven Soderbergh, Guillermo del Toro, Sam Raimi en Antoine Fuqua voor Quibi zeer korte films gaan maken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten