Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Parasite wordt serie bij HBO

Parasite wordt serie bij HBO

De Zuid-Koreaanse speelfilm Parasite wordt een serie bij de Amerikaanse zender HBO. De zwarte komedie is een enorme hit in de bioscopen en kreeg overal vijf sterren.
Het is nog niet helemaal duidelijk of HBO voor een Engelstalige remake van Parasite gaat of dat het een soort spin-off wordt. Naar verluidt krijgt de serie zes afleveringen van een uur.

Parasite van regisseur Bong Joon-ho gaat over de arme familie Kim. Het gezin woont in een kelderwoning en heeft geen cent te makken. Wanneer de zoon des huizes bijles gaat geven aan de dochter van de rijke familie Park zien de Kims mogelijkheden om hun situatie te verbeteren. Maar dat plan loopt iets anders dan verwacht.

Parasite kreeg wereldwijd al vijftig prijzen en ontving zondag een Oscar als eerste niet-Engelstalige film. Bong Joon-ho is betrokken bij de plannen die HBO aan het uitwerken is. Volgens de website Collider is Mark Ruffalo benaderd om een van de hoofdrollen te spelen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

E71
E71 11 februari 2020, 16:31
Interessant. Maar moet eerst de film nog zien.
Pllawkwardouat
Pllawkwardouat 11 februari 2020, 20:31
Als het een engelse versie wordt hoef ik het niet. Als het een Koreaanse spin off wordt ben ik geïnteresseerd, maar vind het overbodig
E71
E71 11 februari 2020, 23:54
Ja, het moet wel Koreaans blijven dan
BlackBiker
BlackBiker 11 februari 2020, 22:20
Ik vond het een aardige film, maar het verhaal was wel verteld vond ik.
Persoonlijk heb ik geen behoefte aan een serie.
BlackBiker
BlackBiker 12 februari 2020, 17:58
Het wordt een Amerikaanse remake. Ik las op Serietotaal, die het van Collider hebben, dat Mark Ruffalo is gecast als lead.
Laat dan maar helemaal zitten. De Hulk als Koreaan, ik kan me er niets bij voorstellen :-)
Log in om een reactie achter te laten