Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Minnie Driver werkt aan nieuwe dramaserie voor FX

Speechless-actrice Minnie Driver werkt samen met 20th Century Fox TV aan een nieuwe dramaserie voor FX.

Het wordt een serie die gebaseerd is op het artikel 'A Tree is Known by Its Fruit’, dat verscheen in Texas Monthly. Het project gaat over een familie uit West-Texas die een pecan-imperium bezit en handelt in de noten.

Dit markeert de terugkeer van Minnie Driver naar FX waarvoor ze eerder speelde in de serie The Riches. De serie uit 2007 leverde haar destijds een Golden Globe-prijs op. Zij zal niet alleen acteren in de nieuwe serie voor FX, maar ook executive producer zijn met haar bedrijf Huge Fan Productions.


Minnie Driver

Actrice Minnie Driver is tevens bekend van de series Undateable (2014), Will & Grace en About a Boy.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.
Vandaag, 11:00
Netflix heeft besloten de Amerikaanse sciencefictionserie Away, met Hilary Swank (Trust (2018)) in de hoofdrol, niet te vernieuwen met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
2
Het eerste seizoen ging op 9 oktober opnieuw van start bij Videoland, en de fans hoeven niet lang meer te wachten op het tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
2
Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Gisteren, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Gisteren, 15:00
Sky TV heeft de exacte premièredatum van het tweede seizoen van A discovery of Witches bekend gemaakt, het nieuwe seizoen verschijnt begin januari.
Gisteren, 14:00