Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Minnie Driver werkt aan nieuwe dramaserie voor FX

Speechless-actrice Minnie Driver werkt samen met 20th Century Fox TV aan een nieuwe dramaserie voor FX.

Het wordt een serie die gebaseerd is op het artikel 'A Tree is Known by Its Fruit’, dat verscheen in Texas Monthly. Het project gaat over een familie uit West-Texas die een pecan-imperium bezit en handelt in de noten.

Dit markeert de terugkeer van Minnie Driver naar FX waarvoor ze eerder speelde in de serie The Riches. De serie uit 2007 leverde haar destijds een Golden Globe-prijs op. Zij zal niet alleen acteren in de nieuwe serie voor FX, maar ook executive producer zijn met haar bedrijf Huge Fan Productions.


Minnie Driver

Actrice Minnie Driver is tevens bekend van de series Undateable (2014), Will & Grace en About a Boy.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TNT werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Fire Season. De serie is afkomstig van Joy Blake (The Passage) en Brian Volk-Weiss (Mad About You).
Vandaag, 09:00
The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Gisteren, 09:00
3
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
woensdag, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
woensdag, 10:00
2