Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Videoland komt met thrillerserie Lieve Mama

Videoland komt met thrillerserie Lieve Mama

Rifka Lodeizen, Shahine El-Hamus en Guy Clemens spelen de hoofdrollen in de nieuwe psychologische thrillerserie Lieve Mama, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef.
De zesdelige Videoland Original volgt de levens van een welgestelde moeder en een kansarme jongere vanaf de avond waarop zij, ieder op hun eigen manier, betrokken raken bij een overval met dodelijke afloop. Lieve Mama is vanaf dit voorjaar te zien bij Videoland.

Ralf (Shahine El-Hamus) staat buiten op de uitkijk terwijl zijn vriend een overval pleegt op de villa van een welgesteld gezin. Als Helen (Rifka Lodeizen), moeder van dat gezin, thuiskomt, wordt ze geconfronteerd met de overvaller die haar man (Guy Clemens) overmeesterd heeft. In een poging haar man en zichzelf te redden, weet Helen het wapen van de overvaller te bemachtigen en schiet hem in paniek neer - dood. Ralf, die buiten tevergeefs wacht op de terugkomst van zijn vriend, heeft geen idee wat zich in de villa heeft afgespeeld.

8970 LieveMama
Rifka Lodeizen

Helen en Ralf, twee heel verschillende karakters met twee heel verschillende levens, zijn na deze fatale avond onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is voor beiden het begin van een nachtmerrie waarin ze gedwongen worden hun grenzen op te zoeken. En eroverheen te gaan.

Lieve Mama is gebaseerd op de gelijknamige thriller van Esther Verhoef, waar inmiddels meer dan 225.000 exemplaren van zijn verkocht. Het boek verscheen in 2015 en werd in 2016 bekroond met een Gouden Strop. De serie is geregisseerd door Jelle de Jonge en wordt geproduceerd door Fiction Valley. Scenario’s zijn geschreven door Ingrid van Berkum en Martin van Steijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Bobbert45
Bobbert45 17 oktober 2020, 21:33
Ik kan deze serie, nu te zien op Videoland hier niet vinden, zouden jullie hem toe willen voegen zodat ik de afleveringen kan afvinken? Thx
Mandy1966
Mandy1966 17 oktober 2020, 23:13
Dat kun je zelf doen, lees hier hoe: https://www.mijnserie.nl/nieuws/algemeen/9677-series-toevoegen-wijzigen-enof-aanpassen-hoe-doe-je-dat/
Log in om een reactie achter te laten