Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt spionageserie In From The Cold

Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.

Het wordt een serie van acht afleveringen. In de serie In From The Cold, geschreven en geproduceerd door Adam Glass (Supernatural), zien we een Amerikaanse alleenstaande moeder (Margarita Levieva) tijdens een Europese vakantie met haar dochter. Maar dan gaat de CIA haar dwingen om weer aan de slag te gaan als een Russische spion. In het verleden was ze betrokken bij een KGB-experiment waardoor ze speciale vaardigheden heeft. Ze moet een schurk te pakken krijgen die een reeks manische en moorddadige incidenten heeft veroorzaakt. Alleen als dat lukt mag ze haar nieuwe en rustige leven weer gaan leiden.


Margarita Levieva

De opnames van In From The Cold beginnen in maart in Madrid, Spanje. De in Rusland geboren Margarita Levieva, die vloeiend Russisch spreekt, speelde eerder een Russische spion in de NBC-serie Allegiance. Zij was ook te zien in de HBO-serie The Deuce, de NBC-serie The Blacklist en de ABC-serie Revenge.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
1
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Gisteren, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
dinsdag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
dinsdag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
dinsdag, 12:00