Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt spionageserie In From The Cold

Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.

Het wordt een serie van acht afleveringen. In de serie In From The Cold, geschreven en geproduceerd door Adam Glass (Supernatural), zien we een Amerikaanse alleenstaande moeder (Margarita Levieva) tijdens een Europese vakantie met haar dochter. Maar dan gaat de CIA haar dwingen om weer aan de slag te gaan als een Russische spion. In het verleden was ze betrokken bij een KGB-experiment waardoor ze speciale vaardigheden heeft. Ze moet een schurk te pakken krijgen die een reeks manische en moorddadige incidenten heeft veroorzaakt. Alleen als dat lukt mag ze haar nieuwe en rustige leven weer gaan leiden.


Margarita Levieva

De opnames van In From The Cold beginnen in maart in Madrid, Spanje. De in Rusland geboren Margarita Levieva, die vloeiend Russisch spreekt, speelde eerder een Russische spion in de NBC-serie Allegiance. Zij was ook te zien in de HBO-serie The Deuce, de NBC-serie The Blacklist en de ABC-serie Revenge.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08