Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt spionageserie In From The Cold

Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.

Het wordt een serie van acht afleveringen. In de serie In From The Cold, geschreven en geproduceerd door Adam Glass (Supernatural), zien we een Amerikaanse alleenstaande moeder (Margarita Levieva) tijdens een Europese vakantie met haar dochter. Maar dan gaat de CIA haar dwingen om weer aan de slag te gaan als een Russische spion. In het verleden was ze betrokken bij een KGB-experiment waardoor ze speciale vaardigheden heeft. Ze moet een schurk te pakken krijgen die een reeks manische en moorddadige incidenten heeft veroorzaakt. Alleen als dat lukt mag ze haar nieuwe en rustige leven weer gaan leiden.


Margarita Levieva

De opnames van In From The Cold beginnen in maart in Madrid, Spanje. De in Rusland geboren Margarita Levieva, die vloeiend Russisch spreekt, speelde eerder een Russische spion in de NBC-serie Allegiance. Zij was ook te zien in de HBO-serie The Deuce, de NBC-serie The Blacklist en de ABC-serie Revenge.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorie├źn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1