Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste beelden van Netflix-serie The Letter For The King

Eerste beelden van Netflix-serie The Letter For The King

Het populaire jeugdboek De Brief voor de Koning wordt een internationale Netflix-serie met als titel The Letter For The King.
De nieuwe serie is gebaseerd op het boek van Tonke Dragt. De internationale cast kent ook enkele Nederlandse namen, zo zullen Gijs Blom en Yorick van Wageningen hun opwachting te maken. Er zijn eerste foto’s van The Letter For The King verschenen.

The Letter For The King vertelt het verhaal van jonge schildknaap Tiuri (gespeeld door Amir Wilson) die per toeval een geheime brief in handen krijgt die hij moet bezorgen bij de koning. Alleen zo kunnen de plannen van een genadeloze prins, die de wereld wil vernietigen, voorkomen worden. Als Tiuri de gevaarlijke reis wil overleven, zal hij moeten ontdekken wat het betekent om een echte ridder en leider te zijn.

Het script van The Letter For The King is geschreven door Will Davies die ook de uitvoerend producent is naast de Nederlander Paul Trijbits. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar komt. Hieronder de eerste foto's.

8927 Letter2
8927 Letter1
8927 Letter3
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sarlottje
sarlottje 3 februari 2020, 19:21
Dit is en was een super goed boek. Ik had het toen binnen een paar dagen uitgelezen!
Log in om een reactie achter te laten