Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in februari 2020

Interrogation, Katy Keene, Tommy, Locke & Key, High Fidelity, Intelligence en Hunters (2020) zijn enkele series die in februari in première zullen gaan.

Hieronder staan alle* series die nieuw zijn en in hun première beleven.

McMillion$

Te zien vanaf: Maandag 3 februari bij HBO.
Het verhaal: McMillion$ is een documentaireserie over het bizarre verhaal van een voormalig agent die beveiligingsaccountant werd. Middels een piramidespel stal hij 10 jaar lang miljoenen dollars van McDonald's en bouwde een enorm netwerk op van samenzweerders in de VS. De makers hebben exclusieve archiefbeelden van de FBI-agenten die de zwendel hebben ontmaskerd. We zien bedrijfsleiders van McDonald's, die zelf bedrogen waren. De advocaten die de zaak hebben verdedigd en de daders en mensen die hebben geprofiteerd van het ingewikkelde spel, evenals de individuen die vaak ongewild werden misleid om deel uit te maken van de list komen aan bod.
Genre: Documentaire


Tijl in het voetspoor van Beethoven

Te zien vanaf: Woensdag bij 5 februari.
Het verhaal: Wereldwijd wordt in 2020 het 250ste geboortejaar van Beethoven gevierd. Tijl Beckand reist hiervoor in Tijl in het voetspoor van Beethoven niet alleen door het leven en werk van de geniale componist, maar hij gaat ook de uitdaging van zijn leven aan: het dirigeren van de Negende Symfonie. Voor Tijl Beckand is de 'Negende' een rode draad in zijn leven. In Tijl in het voetspoor van Beethoven vertelt hij alles over zijn persoonlijke fascinatie, reist hij langs verwachte én onverwachte plekken om het verhaal van Beethoven en de Negende Symfonie op kenmerkende wijze te vertellen én gaat hij anderhalf jaar in training bij Jules van Hessen om zich het meesterwerk eigen te maken als dirigent. "Een beetje vergelijkbaar met het kanaal overzwemmen zonder armen. En benen," aldus Tijl over zijn uitdaging.
De cast: Tijl Beckand.
Genre: Special Interest

The Pharmacist

Te zien vanaf: Woensdag 5 februari bij Netflix.
Het verhaal: Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker, The Pharmacist, in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Genre: Documentaire


Interrogation

Te zien vanaf: Donderdag 6 februari bij CBS ALL Access.
Het verhaal: Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat meer dan 30 jaar beslaat, waarin een jonge man werd aangeklaagd en veroordeeld voor de brute moord op zijn moeder. Elke aflevering van Interrogation is opgebouwd rond een ondervraging die rechtstreeks uit de echte dossiers van de politie is gehaald, met als doel de kijker in een detective te veranderen.
De cast: Peter Sarsgaard, David Strathairn, Vincent D’Onofrio, Kodi Smit-McPhee, Ebon Moss-Bachrach en Kyle Gallner.
Genre: Misdaad


Katy Keene

Te zien vanaf: Donderdag 6 februari bij The CW.
Het verhaal: Katy Keene is een spin-off van Riverdale en gebaseerd op een karakter van Archie Comics. De serie volgt de aspirant-modeontwerper Katy Keene, die Josie McCoy ontmoet, bezig om haar muzikale dromen na te jagen. Hun wereld is bevolkt door geestverwante artiesten, waaronder de mysterieuze socialite Pepper Smith en Broadway-gebonden performer Jorge Lopez - en zijn drag queen alter ego, Ginger.
De cast: Lucy Hale, Jonny Beauchamp, Katherine LaNassa, Zane Holtz, Ashleigh Murray en Julia Chan.
Genre: Drama


Indebted

Te zien vanaf: Donderdag 6 februari bij NBC.
Het verhaal: Indebted gaat over de jonge ouders Dave en Rebecca, die klaar zijn om hun leven terug te winnen na jaren van luiers en slapeloze nachten. De dingen nemen echter een onverwachte wending wanneer Dave's ouders onaangekondigd verschijnen, waardoor Dave geen andere keus heeft dan de deur open te zetten voor degenen die hem vroeger veel hebben gegeven.
De cast: Steven Weber, Fran Drescher, Adam Pally, Abby Elliot en Jessy Hodges.
Genre: Komedie


Briarpatch

Te zien vanaf: Donderdag 6 februari bij USA Network.
Het verhaal: Allegra 'Pick' Dill, is in Briarpatch een vasthoudende en hardnekkige onderzoeker die in Washington, DC werkt voor een jonge, ambitieuze senator, keert terug naar haar huis in Texas, een corrupte en louche grensstad, wanneer haar jongere zus wordt gedood door een autobom. Wat begint als een zoektocht naar de moordenaar, verandert in een beladen en gevaarlijke opgraving uit het verleden die Allegra altijd heeft willen begraven.
De cast: Rosario Dawson, Jay R. Ferguson, Kim Dickens, Alan Cumming, Brian Geraghty en Edi Gathegi.
Genre: Misdaad


Tommy

Te zien vanaf: Donderdag 6 februari bij CBS.
Het verhaal: De serie Tommy draait om Abigail 'Tommy' Thomas, gespeeld door Edie Falco, de eerste vrouwelijke politiecommandant voor de LAPD.
De cast: Edie Falco, Michael Chernus, Adelaide Clemens, Thomas Sadoski, Russel G. Jones en Olivia Lucy Philip.
Genre: Politie drama


Locke & Key

Te zien vanaf: Vrijdag 7 februari bij Netflix.
Het verhaal: Nadat hun vader in Locke & Key onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke -drie broers en zussen en hun moeder- naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon - die er alles aan doet om ze te stelen.
De cast: Jackson Robert Scott, Connor Jessup, Emilia Jones, Sherri Saum, Griffin Gluck en Darby Stanchfield.
Genre: Fantasy


Mythic Quest: Raven's Banquet

Te zien vanaf: Vrijdag 7 februari bij Apple TV+.
Het verhaal: Ontmoet in Mythic Quest: Raven's Banquet het team achter de grootste multiplayer-videogame aller tijden. Maar op een werkplek die is gericht op het bouwen van werelden, het vormen van helden en het creëren van legendes, de meest hard bevochten veldslagen vinden niet plaats in het spel - ze gebeuren op kantoor.
De cast: Rob McElhenney, Ashly Burch, F. Murray Abraham, Charlotte Nicdao, Imani Hakim en Jessie Ennis.
Genre: Komedie


The Pale Horse

Te zien vanaf: Zondag 9 februari bij BBC One.
Het verhaal: Verleden en heden botsen in The Pale Horse voor Mark terwijl hij de banden ontdekt tussen zijn overleden eerste vrouw, Delphine (Georgina Campbell) en de heksen. Naarmate meer mensen op de lijst dood worden gevonden, begint Mark te vrezen voor zijn eigen leven en gezond verstand. Ondanks Marks scepsis van het paranormale, kan hij niet anders dan worden verteerd door de steeds vreemdere en buitengewone dingen die om hem heen gebeuren. Is dit ook het werk van de heksen van The Pale Horse en betekent dit dat hij de volgende is op hun lijst? Of kan hij een rationele verklaring vinden en de moordenaar identificeren voordat ze hem inhalen?
De cast: Rufus Sewell en Georgina Campbell.
Genre: Miniserie


For Life

Te zien vanaf: Dinsdag 11 februari bij ABC.
Het verhaal: De juridisch dramaserie For Life gaat over een gevangene die advocaat wordt. Hij procedeert voor andere gevangenen, terwijl hij vecht om zijn eigen levenslange gevangenisstraf omver te werpen voor een misdaad die hij niet begaan heeft. Zijn zoektocht naar vrijheid wordt gedreven door zijn wanhopige verlangen om terug te gaan naar de familie van wie hij houdt en om het leven terug te eisen dat van hem is gestolen. in zijn woeste strijd en gecompliceerde relatie met een vooruitstrevende vrouwelijke gevangenbewaarder onderzoekt hij ook de tekortkomingen en uitdagingen in de straf- en rechtssystemen.
De cast: Nicholas Pinnock, Joy Bryant, Tyla Harris, Indira Varma, Mary Stuart Masterson en Boris McGiver.
Genre: Juridische drama


High Fidelity

Te zien vanaf: Vrijdag 14 februari bij Hulu.
Het verhaal: De nieuwe High Fidelity is nog steeds gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby uit 1995, maar pakt de boel wel anders aan. De elementen die het boek en de film zo sterk maakten zijn gelukkig nog steeds aanwezig: het praten tegen de kijker, lijstjes en natuurlijk het bezoeken van exen. Rob is een cynische, ontevreden platenzaak-eigenaar in Brooklyn. Ze besteedt haar dagen aan praten over popcultuur en in het rond kloten met haar medewerkers.
De cast: Zoë Kravitz, Da’Vince Joy Randolph, Davis H. Holmes en Jake Lacy.
Genre: Dramedy


My Engineer

Te zien vanaf: Vrijdag 14 februari bij Line TV.
Het verhaal: Op een dag slaapt Duen (student geneeskunde) in My Engineer in het University Park. Bon (student Engineering) ziet hem en vindt een gigantische watermonitor. Terwijl hij dicht bij de slapende Deun loopt, probeert Bon hem wakker te maken, maar Deun slaat per ongeluk Bon's knappe gezicht en dwingt hem naar het ziekenhuis. Na het incident beveelt Bon Deun om hem elke ochtend voor een hele maand een rode roos te geven als terugverdientijd.
De cast: Poy, MaxKy Ratchata Pichetshote, Talay Sanguandikul en Perth.
Genre: Dramedy


ZeroZeroZero

Te zien vanaf: Vrijdag 14 februari bij Sky Atlanic (IT).
Het verhaal: ZeroZeroZero kijkt naar verschillende criminele en familiesystemen die even gewelddadig en machtshongerig zijn en laat zien hoe de Mexicaanse kartels, de Calabrische 'Ndrangheta en corrupte Amerikaanse bedrijven allemaal strijden om suprematie over de handelsroutes van' s werelds meest gedistribueerde drug: cocaïne.
De cast: Gabriel Byrne, Andres Riseborough, Dane DeHaan, Giuseppe De Domenico, Harold Torres en Adriano Chiaramida.
Genre: Misdaad


Duncanville

Te zien vanaf: Zondag 16 februari bij FOX.
Het verhaal: Duncanville draait om het leven van Duncan, een spectaculair gemiddelde 15-jarige jongen, zijn familie en vrienden.
De stemmencast: Amy Poehler, Ty Burrell, Riki Lindhome, Betsy Sodaro en Yassir Lester.
Genre: Animatie


The Good Lord Bird

Te zien vanaf: Zondag 16 februari bij Showtime.
Het verhaal: In het jaar 1850 reisde in The Good Lord Bird een groep Kansas-vrijheidsstrijders onder leiding van radicale abolitionist John Brown en een jonge slaaf door de Verenigde Staten in een poging om de slavernij te beëindigen.
De cast: Ethan Hawke, Joshua Caleb Johnson, Beau Knapp, Mo Brings Plenty, Nick Eversman en Daveed Diggs.
Genre: Drama

Intelligence

Te zien vanaf: Dinsdag 18 februari bij Sky1.
Het verhaal: Wanneer in Intelligence de arrogante, non-conformistische NSA-agent Jerry overkomt uit de VS om zich bij het team aan te sluiten, schakelt hij een onbekwaam en tactloos computeranalist Joseph in voor een machtsgreep die het vermogen van het team om cyberterrorisme te bestrijden dreigt te verstoren.
De cast: Nick Mohammed, David Schwimmer, Sylvestra Le Touzel, Jane Stanness, Gana Bayarsaikhan en Oliver Birch.
Genre: Komische misdaad

Queen Sono

Te zien vanaf: Donderdag 20 februari bij Netflix.
Het verhaal: Een hoog opgeleide Zuid-Afrikaanse spion krijgt in Queen Sono te maken met veranderende relaties in haar persoonlijke leven terwijl ze haar meest gevaarlijke missie tot nu toe op zich neemt.
De cast: Pearl Thusi, Vuyo Dabula, Abigail Kubeka en Chi Mhende.
Genre: Misdaad


Hunters (2020)

Te zien vanaf: Vrijdag 21 februari bij Amazon.
Het verhaal: Hunters (2020) draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken.
De cast: Al Pacino, Logan Lerman, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Carol Kane en Saul Rubinek.
Genre: Misdaad


Gentefied

Te zien vanaf: Vrijdag 21 februari bij Netflix.
Het verhaal: De Morales-primo's houden in Gentefied van hun cultuur, gemeenschap en familie. Maar wat gebeurt er als je tussen hen moet kiezen?
De cast: Jaime Alvarez, Julissa Calderon, Joaqúin Cosio, Greg Ellis, Carlos Santos en Brenda Banda.
Genre: Dramedy


I Am Not Okay With This

Te zien vanaf: Woensdag 26 februari bij Netflix.
Het verhaal: Sydney is in I Am Not Okay With This een tienermeisje dat door de beproevingen van de middelbare school navigeert. Ze lijkt een doodnormaal meisje dat optrekt met haar vrienden, luistert naar muziek en regelmatig discussies heeft met haar vervelende broertje. Ze heeft echter ook een paar geheimen die ze alleen deelt in haar dagboek. Ondertussen krijgt ze te maken met de complexiteit van haar familie, haar ontluikende seksualiteit en mysterieuze superkrachten die in haar beginnen te ontwaken.
De cast: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant, Richard Ellis en Kathleen Rose Perkins.
Genre: Dramedy

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1