Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FX komt met serie Shōgun

FX komt met serie Shōgun

Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.
Nu gaat de serie Shōgun er toch komen. Afgelopen voorjaar werd Justin Marks aangenomen als schrijver en uitvoerend producent. Nu is de serie, gebaseerd op de bestverkopende roman van James Clavell, weer op de rails en beginnen binnenkort de opnamen in Japan.

Shōgun speelt zich af in het feodale Japan en brengt de botsing van twee ambitieuze mannen uit verschillende werelden en een mysterieuze vrouwelijke samoerai in kaart: John Blackthorne, een risicovolle Engelse zeeman die schipbreuk lijdt in Japan, een land waarvan de onbekende cultuur hem uiteindelijk zal herdefiniëren; Lord Toranaga, een sluwe, krachtige daimyo, op gespannen voet met zijn eigen gevaarlijke, politieke rivalen; en Lady Mariko, een vrouw met onschatbare vaardigheden maar oneerlijke familiebanden, die haar waarde en trouw moet bewijzen.

8909 Shogun

Welke acteurs in de serie Shōgun zullen verschijnen is nog onbekend, evenals de lanceerdatum. In 1980 kwam NBC al met de serie James Clavell's Shogun die gaat over liefde en oorlog, tegen de spectaculaire achtergrond van het feodale Japan aan het begin van de 17de eeuw. De serie wordt nu dus nieuw leven ingeblazen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 27 januari 2020, 07:33
Ben super benieuwd. Vond toendertijd de oude serie met Richard Chamberlain geweldig.
Log in om een reactie achter te laten