Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

FX komt met serie Shōgun

Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.

Nu gaat de serie Shōgun er toch komen. Afgelopen voorjaar werd Justin Marks aangenomen als schrijver en uitvoerend producent. Nu is de serie, gebaseerd op de bestverkopende roman van James Clavell, weer op de rails en beginnen binnenkort de opnamen in Japan.

Shōgun speelt zich af in het feodale Japan en brengt de botsing van twee ambitieuze mannen uit verschillende werelden en een mysterieuze vrouwelijke samoerai in kaart: John Blackthorne, een risicovolle Engelse zeeman die schipbreuk lijdt in Japan, een land waarvan de onbekende cultuur hem uiteindelijk zal herdefiniëren; Lord Toranaga, een sluwe, krachtige daimyo, op gespannen voet met zijn eigen gevaarlijke, politieke rivalen; en Lady Mariko, een vrouw met onschatbare vaardigheden maar oneerlijke familiebanden, die haar waarde en trouw moet bewijzen.

8909 Shogun

Welke acteurs in de serie Shōgun zullen verschijnen is nog onbekend, evenals de lanceerdatum. In 1980 kwam NBC al met de serie James Clavell's Shogun die gaat over liefde en oorlog, tegen de spectaculaire achtergrond van het feodale Japan aan het begin van de 17de eeuw. De serie wordt nu dus nieuw leven ingeblazen.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_wendy40
27 jan 2020 07:33 -
Ben super benieuwd. Vond toendertijd de oude serie met Richard Chamberlain geweldig.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00