Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

FX komt met serie Shōgun

Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.

Nu gaat de serie Shōgun er toch komen. Afgelopen voorjaar werd Justin Marks aangenomen als schrijver en uitvoerend producent. Nu is de serie, gebaseerd op de bestverkopende roman van James Clavell, weer op de rails en beginnen binnenkort de opnamen in Japan.

Shōgun speelt zich af in het feodale Japan en brengt de botsing van twee ambitieuze mannen uit verschillende werelden en een mysterieuze vrouwelijke samoerai in kaart: John Blackthorne, een risicovolle Engelse zeeman die schipbreuk lijdt in Japan, een land waarvan de onbekende cultuur hem uiteindelijk zal herdefiniëren; Lord Toranaga, een sluwe, krachtige daimyo, op gespannen voet met zijn eigen gevaarlijke, politieke rivalen; en Lady Mariko, een vrouw met onschatbare vaardigheden maar oneerlijke familiebanden, die haar waarde en trouw moet bewijzen.

8909 Shogun

Welke acteurs in de serie Shōgun zullen verschijnen is nog onbekend, evenals de lanceerdatum. In 1980 kwam NBC al met de serie James Clavell's Shogun die gaat over liefde en oorlog, tegen de spectaculaire achtergrond van het feodale Japan aan het begin van de 17de eeuw. De serie wordt nu dus nieuw leven ingeblazen.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_wendy40
27 jan 2020 07:33 -
Ben super benieuwd. Vond toendertijd de oude serie met Richard Chamberlain geweldig.
Reageer

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08