Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO Max komt met satirische animatieserie over Brits koningshuis

Streamingdienst HBO Max werkt aan een satirische animatieserie over de Britse koninklijke familie. De titel is The Prince.

De serie is bedacht door Family Guy-maker Gary Janetti en focust zich vooral op de 6-jarige prins George, het zoontje van prins William en Catherine. Janetti baseert de serie op zijn eigen Instagram-account, waar hij al tijden de draak steekt met de Britse koninklijke familie uit het oogpunt van George. Het account is met bijna 900.000 volgers zeer populair en kreeg al diverse malen internationale media-aandacht.

In de animatieserie zal de jonge George als toekomstig koning zijn geheel eigen blik geven op zijn familie, volgers en de Britse monarchie. Janetti neemt zelf de stem van prins George voor zijn rekening. Orlando Bloom doet de stem van prins Harry. Condola Rashad (Meghan Markle), Lucy Punch (Kate Middleton), Tom Hollander (zowel prins Philip als prins Charles), Alan Cumming (George's butler, Owen), Frances De La Tour (Koningin Elizabeth) en Iwan Rheon (prins William) zijn ook als stemacteur aangetrokken.

8887 ThePrince
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00