Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie Last Summer besteld door Freeform

Freeform heeft bekend gemaakt dat de thrillerserie Last Summer in productie is gegaan, nadat er een succesvolle pilot was gemaakt.

Last Summer is een onconventionele thrillerserie die zich gedurende drie zomers afspeelt - '93, '94, '95 - in een klein stadje in Texas. Een mooie en populaire tiener, Kate, raakt vermist. Een ander meisje, Jeanette, die aanvankelijk geliefd was, wordt de meest verachte persoon in Amerika. Elke aflevering wordt verteld vanuit het gezichtspunt van een van de twee meisjes (Jeanette en Kate), waardoor de loyaliteit van de kijkers constant verschuift naarmate meer informatie wordt onthuld.

De cast van de serie bestaat uit Chiara Aurelia, Mika Abdalla, Michael Landes, Froy Gutierrez, Harley Quinn Smith, Allius Barnes, Blake Lee, Nathaniel Ashton en Brooklyn Sudano. Entertainment One (eOne) gaat de serie Last Summer produceren voor Freeform.


Actrice Chiara Aurelia (17) was eerder te zien in de serie The Brave
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1