Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie Last Summer besteld door Freeform

Freeform heeft bekend gemaakt dat de thrillerserie Last Summer in productie is gegaan, nadat er een succesvolle pilot was gemaakt.

Last Summer is een onconventionele thrillerserie die zich gedurende drie zomers afspeelt - '93, '94, '95 - in een klein stadje in Texas. Een mooie en populaire tiener, Kate, raakt vermist. Een ander meisje, Jeanette, die aanvankelijk geliefd was, wordt de meest verachte persoon in Amerika. Elke aflevering wordt verteld vanuit het gezichtspunt van een van de twee meisjes (Jeanette en Kate), waardoor de loyaliteit van de kijkers constant verschuift naarmate meer informatie wordt onthuld.

De cast van de serie bestaat uit Chiara Aurelia, Mika Abdalla, Michael Landes, Froy Gutierrez, Harley Quinn Smith, Allius Barnes, Blake Lee, Nathaniel Ashton en Brooklyn Sudano. Entertainment One (eOne) gaat de serie Last Summer produceren voor Freeform.


Actrice Chiara Aurelia (17) was eerder te zien in de serie The Brave
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00