Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Freeform komt in maart met nieuwe serie Motherland: Fort Salem

De Amerikaanse zender Freeform heeft vrijdag gemeld dat de nieuwe fantasyserie Motherland: Fort Salem in maart van start zal gaan.

De serie Motherland: Fort Salem speelt zich af in een alternatief, hedendaags Amerika waar heksen hun vervolging 300 jaar geleden beëindigden door een deal te sluiten met de ontluikende Amerikaanse regering om te vechten voor hun land. De serie volgt drie jonge vrouwen die een basisopleiding in gevechtsmagie hebben gevolgd. In de wonderlijke wereld die Motherland: Fort Salem toont worden de traditionele rollen van gender en macht omgedraaid, waarbij de meer dominante vrouwen aan de frontlinie vechten tegen dreigende terroristische aanslagen, maar dan met bovennatuurlijke tactieken en wapens. Taylor Hickson, Jessica Sutton, Ashley Nicole Williams, Amalia Holm en Demetria McKinney spelen de hoofdrollen.

Motherland: Fort Salem is geschreven en geregisseerd door Eliot Laurence (Claws) en de uitvoerende producenten zijn Will Ferrell, Adam McKay en Kevin Missick. De serie gaat op woensdag 18 maart van start bij Freeform. Het netwerk bracht gisteren een nieuwe trailer uit tijdens de TCA Winter Press Tour.

Video on youtube


Freeform liet eerder de serie Siren (2018) maken, die ook een hedendaagse kijk op een klassieke mythe is, maar over zeemeerminnen gaat.
Vorige aflevering
Revolution (2)
Revolution (2)
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Motherland: Fort Salem