Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Moordzuchtige pop Chucky krijgt serie bij Syfy

Moordzuchtige pop Chucky krijgt serie bij Syfy

De Amerikaanse zender Syfy laat een serie maken over het iconische horror-personage Chucky, de centrale figuur in de film Child's Play uit 1988.
De zender maakte dat bekend tijdens de wintertournee van de Television Critics Association op zaterdag. Oorspronkelijk zou er alleen een pilot worden gemaakt, maar nu komt er direct een complete serie.

Chucky is de roodharige pop met de sproetenkop, bezeten door de ziel van de beruchte seriemoordenaar Charles Lee Ray. Het nieuws over de serie komt iets minder dan een jaar nadat Syfy voor het eerst aankondigde dat ze de televisierechten hadden verworven. De serie is afkomstig van Don Mancini, die de filmfranchise schreef waarop de serie is gebaseerd. Mancini zal ook dienen als showrunner en uitvoerend producent naast het regisseren van de eerste aflevering.


Chucky

Bedenker Don Mancini en tekenaar David Kirschner beloven "een nieuwe unieke kijk" op Chucky te geven en de mythologie verder uit te bouwen en te verdiepen. In de film Child's Play wordt de enge pop gevonden bij een straatventer, waarna een idyllisch Amerikaans dorpje uit het niets het decor wordt van een aantal gruwelijke moorden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 12 januari 2020, 19:32
Wel een trend om van (oude) film franchises series te maken. Maar omdat Don Mancini hier mee doet, zou dit wat kunnen worden. Hopelijk doet Brad Dourif de stem van Chucky weer. Hoewel ik Mark Hamill het ook niet verkeerd vond doen in de reboot film van vorig jaar.

Mancini was niet bij de reboot betrokken en dat was wel te merken. Geen bezeten pop maar op hol geslagen AI.
Wat deze serie moet toevoegen aan de al uitgemolken formule weet ik nog niet, maar ik denk dat ik het wel een kans ga geven.
Log in om een reactie achter te laten