Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Moordzuchtige pop Chucky krijgt serie bij Syfy

De Amerikaanse zender Syfy laat een serie maken over het iconische horror-personage Chucky, de centrale figuur in de film Child's Play uit 1988.

De zender maakte dat bekend tijdens de wintertournee van de Television Critics Association op zaterdag. Oorspronkelijk zou er alleen een pilot worden gemaakt, maar nu komt er direct een complete serie.

Chucky is de roodharige pop met de sproetenkop, bezeten door de ziel van de beruchte seriemoordenaar Charles Lee Ray. Het nieuws over de serie komt iets minder dan een jaar nadat Syfy voor het eerst aankondigde dat ze de televisierechten hadden verworven. De serie is afkomstig van Don Mancini, die de filmfranchise schreef waarop de serie is gebaseerd. Mancini zal ook dienen als showrunner en uitvoerend producent naast het regisseren van de eerste aflevering.


Chucky

Bedenker Don Mancini en tekenaar David Kirschner beloven "een nieuwe unieke kijk" op Chucky te geven en de mythologie verder uit te bouwen en te verdiepen. In de film Child's Play wordt de enge pop gevonden bij een straatventer, waarna een idyllisch Amerikaans dorpje uit het niets het decor wordt van een aantal gruwelijke moorden.
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
12 jan 2020 19:32 -
Wel een trend om van (oude) film franchises series te maken. Maar omdat Don Mancini hier mee doet, zou dit wat kunnen worden. Hopelijk doet Brad Dourif de stem van Chucky weer. Hoewel ik Mark Hamill het ook niet verkeerd vond doen in de reboot film van vorig jaar.

Mancini was niet bij de reboot betrokken en dat was wel te merken. Geen bezeten pop maar op hol geslagen AI.
Wat deze serie moet toevoegen aan de al uitgemolken formule weet ik nog niet, maar ik denk dat ik het wel een kans ga geven.
Reageer

Laatste nieuws

In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
zaterdag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
zaterdag, 12:00
2
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
zaterdag, 11:00
5