Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in januari 2020

Dracula (2020), Ragnarok, Messiah (2020), Party of Five (2020), Hoogvliegers en veel meer series die in de eerste maand van 2020 hun première zullen krijgen.

Hieronder staan alle* series die nieuw zijn in januari 2020.

Dracula (2020)

Te zien vanaf: Woensdag 1 januari bij BBC One.
Het verhaal: Transylvania 1897, de bloed drinkende Graaf, bereidt zijn plannen voor tegen het Victoriaans Londen. En wees gewaarschuwd: de dood reist snel. Dracula (2020) zal vanaf 4 januari ook te zien zijn bij Netflix.
De cast: Claes Bang, John Heffernan, Joanna Scanlan, Morfydd Clark en Mark Gattiss.
Genre: Horror


Spinning Out

Te zien vanaf: Woensdag 1 januari bij Netflix.
Het verhaal: Nadat een val bijna haar carrière in Spinning Out eindigt, grijpt een opkomende single skater een kans om door te gaan als een paar-schaatser met een getalenteerde bad boy-partner, ze riskeert een bewaard geheim bloot te leggen dat haar hele leven overhoop kan halen.
De cast: Kaya Scodelario, January Jones, Willow Shields, Evan Roderick, Sarah Wright Olsen en Johnny Weir.
Genre: Drama


The Gloaming

Te zien vanaf: Woensdag 1 januari bij Stan.
Het verhaal: Wanneer een ongeïdentificeerde vrouw op brute wijze wordt vermoord, moet rechercheur Molly McGee in The Gloaming samenwerken met Alex O'Connell, een collega-agent met wie zij een tragisch verleden deelt, om het misdrijf op te lossen
De cast: Emma Booth, Ewen Leslie, Aaron Pedersen, Rena Owen en Nicole Chamoun.
Genre: Horror, detective

Agent Hamilton

Te zien vanaf: Woensdag 1 januari bij TV4.
Het verhaal: Stockholm wordt geteisterd door een reeks bomaanslagen en cyberaanvallen. Agent Hamilton die het onderzoekt, bevindt zich al snel op een levensbedreigende missie tegen een onzichtbare vijand, met sporen die leiden naar Russische, Zweedse en Amerikaanse inlichtingendiensten.
De cast: Jacob Oftebro, Krister Henriksson, Rowena King, Nina Zanjani en Thomas Hanzon.
Genre: Thriller

Messiah (2020)

Te zien vanaf: Woensdag 1 januari bij Netflix.
Het verhaal: Wat zou er wereldwijd gebeuren als er vandaag de dag plots iemand op zou duiken die claimt de zoon van God te zijn en daarmee ook een heleboel volgers achter zich aan krijgt? Op die vraag probeert Messiah (2020) een antwoord te geven. Al-Masih is een mysterieuze man die gelooft dat hij de nieuwe messias is. De CIA wil achterhalen of ze te maken hebben met een charlatan en stuurt agente Eva Geller naar het Midden-Oosten om zijn claims te onderzoeken, terwijl er overal ter wereld steeds meer mensen overtuigd raken van zijn kunnen.
De cast: Michelle Monaghan, Mehdi Dehbi en John Ortiz.
Genre: Drama


Deputy

Te zien vanaf: Donderdag 2 januari bij FOX.
Het verhaal: Deputy volgt plaatsvervanger Bill Hollister, een carrièreman in het recht, die heel comfortabel is in het opentrappen van deuren , maar volledig verloren is tijdens personeelsvergaderingen. Wanneer de sheriff van de L.A. County dood neervalt, wordt Bill waarnemend sheriff van Los Angeles County, waar hij de leiding heeft over 10.000 beëdigde afgevaardigden die toezicht houden op het moderne Wilde Westen.
De cast: Stephen Dorff, Shane Paul McGhie, Danielle Moné Truitt, Mark Moses en Bran Van Holt.
Genre: Western


Zoey’s Extraordinary Playlist

Te zien vanaf: Dinsdag 7 januari bij NBC.
Het verhaal: Een zeer slimme computer-codeerder begint in Zoey’s Extraordinary Playlist de meest innerlijke wensen en verlangens van de mensen om haar heen te horen via liedjes. Eerst vraagt ze zich af of ze geestelijk gezond is, maar al snel beseft ze dat deze ongewenste vloek een ongelooflijk mooi cadeau kan zijn.
De cast: Jane Levy, Lauren Graham, Skylar Astin, Peter Gallagher en Alex Newell.
Genre: Dramedy


FBI: Most Wanted

Te zien vanaf: Dinsdag 7 januari bij CBS.
Het verhaal: FBI: Most Wanted volgt de divisie van de FBI, die is belast met het opsporen en vastleggen van de beruchte criminelen op de FBI-lijst met meest gezochte criminelen.
De cast: Julian McMahon, Nathaniel Arcand, Alana De La Garza, Keisha Castle-Hughes en Kellan Lutz.
Genre: Misdaad


Party of Five (2020)

Te zien vanaf: Woensdag 8 januari bij Freeform.
Het verhaal: Party of Five (2020) volgt de vijf Acosta-kinderen terwijl ze door het dagelijkse leven navigeren om als gezin te overleven nadat hun ouders plotseling zijn teruggevoerd naar Mexico.
De cast: Emily Tosta, Brandon Larracuente, Elle Paris Legaspi en Niko Guardado.
Genre: Familie


Deadwater Fell

Te zien vanaf: Vrijdag 10 januari bij Channel 4.
Het verhaal: Wanneer een ogenschijnlijk perfect en gelukkig gezin wordt vermoord in Deadwater Fell door iemand die ze kennen en vertrouwen, verschijnen er scheuren in een zogenaamd idyllische gemeenschap.
De cast: Anna Madeley, Matthew McNulty, David Tennant, Cush Jumbo en Jamie Michie.
Genre: Misdaad


Medical Police

Te zien vanaf: Vrijdag 10 januari bij Netflix.
Het verhaal: Artsen Owen Maestro en Lola Spratt verlaten in Medical Police het kinderziekenhuis en sluiten zich aan bij een geheime tak van de CDC om een dodelijk wereldwijd virus te onderzoeken en te vernietigen.
De cast: Rob Huebel en Erinn Hayes
Genre: Misdaad komedie


AJ and the Queen

Te zien vanaf: Vrijdag 10 januari bij Netflix.
Het verhaal: Ruby Red is een drag queen die door Amerika trekt en van club naar club reist in een vervallen jaren 90 R/V met haar onwaarschijnlijke sidekick AJ, een recent verweesd, stoer pratende 11-jarige verstekeling. Terwijl deze twee buitenbeentjes, één lang en één klein, van stad naar stad reizen, raakt Ruby mensen met zijn boodschap van liefde en acceptatie wat hun leven in AJ and the Queen ten goede verandert.
De cast: RuPaul, Izzy Gaspersz en Michael-Leon Wooley.
Genre: Reality


Lincoln

Te zien vanaf: Vrijdag 10 januari bij NBC.
Het verhaal: Lincoln volgt Lincoln Rhyme, een gepensioneerde geniale forensische criminoloog die verlamd is geraakt na een ongeluk op het werk. Wanneer een aangrijpende zaak hem terugbrengt naar het politiebureau, werkt Rhyme samen met een ambitieuze jonge detective, Amelia Sachs, om enkele van de gevaarlijkste criminelen in de VS neer te halen.
De cast: Russell Hornsby, Michael Imperioli, Arielle Kebbel, Brian F. O’Byrne, Brooke Lyons en Courtney Grosbeck.
Genre: Misdaad


Hoogvliegers

Te zien vanaf: Zaterdag 11 januari bij NPO 1.
Het verhaal: Hoogvliegers vertelt het verhaal van Rutger, Guus en Laila. We volgen hen tijdens hun jarenlange zware training om jachtvliegerpiloot te worden bij de Koninklijke Luchtmacht en we zijn erbij als ze eindelijk een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten uitvoeren. We staan dicht bij deze vrienden in hun veelbewogen reis naar volwassenheid, we delen hun kameraadschap, hun verdriet, hun vreugde, liefde en angst, in tijden van vrede en tijden van oorlog.
De cast: Josha Stradowski, Soy Kroon, Sinem Kavus, Fedja van Huêt, Gijs Scholten van Aschat en Bart Harder
Genre: Actie


The Outsider (2020)

Te zien vanaf: Zondag 12 januari bij HBO.
Het verhaal: Gebaseerd op de bestseller-roman van Stephen King met dezelfde naam, volgt The Outsider (2020) een ogenschijnlijk rechttoe rechtaan onderzoek naar de gruwelijke moord op een jonge jongen. De misdaad leidt echter een doorgewinterde agent en een onorthodoxe onderzoeker ertoe om alles wat zij geloven als echt te ondervragen, terwijl een sluipende bovennatuurlijke kracht zich een weg baant in de zaak.
De cast: Ben Mendelsohn, Jason Bateman en Marc Menchacha.
Genre: Horror


68 Whiskey

Te zien vanaf: Woensdag 15 januari bij Paramount Network.
Het verhaal: De duistere komedie 68 Whiskey volgt een multiculturele mix van mannen en vrouwen die als medici zijn ingezet in het leger. Ze werken op een basis in Afghanistan, bijgenaamd The Orphanage. Samen verdragen ze een gevaarlijke en Kafkaesque-wereld die leidt tot zelfvernietigende eetlust, schandalig gedrag, intense kameraadschap en af en toe een diep gevoel van zingeving.
De cast: Sam Keeley, Jeremy Tardy, Gage Golightly, Cristina Rodlo en Beth Riesgraf.
Genre: Dramedy


Everything's Gonna Be Okay

Te zien vanaf: Donderdag 16 januari bij Freeform.
Het verhaal: Everything's Gonna Be Okay introduceert Nicholas, een neurotische 25-jarige die zijn alleenstaande vader en twee tienerzussen bezoekt, van wie er één deel uitmaakt van het autismespectrum. Hij was niet bijzonder aanwezig in het leven van zijn zussen, maar wanneer hun vader onthult dat hij ongeneeslijk ziek is, moeten de meisjes niet alleen een verwoestend verlies aan, maar ook het besef dat Nicholas degene is die zal moeten opstaan en alles bij elkaar houden.
De cast: Josh Thomas, Kayla Cromer, Maeve Press en Adam Faison.
Genre: Komedie


Little America

Te zien vanaf: Vrijdag 17 januari bij Apple TV+.
Het verhaal: Little America neemt een pagina uit real-life verhalen uit Epic Magazine en richt zich op het leven van immigranten die naar de Verenigde Staten zijn gekomen.
De cast: Angela Lin, X. Lee, Justin Ahdoot, Madeleine Chang en Avril Lena Wei.
Genre: Komedie


Ares

Te zien vanaf: Vrijdag 17 januari bij Netflix.
Het verhaal: Ares draait om de vrienden Rosa en Jacob. In de achtdelige horrorserie worden de twee vrienden uitgenodigd om zich te voegen bij een geheim studentengenootschap. Dit genootschap is in het hart van Amsterdam gevestigd en de vrienden geven zich over aan een wereld met rijkdom en macht. Het blijkt dat het genootschap is gebouwd op een locatie waar demonische geheimen uit het Nederlandse verleden zich schuilhouden. Een plek waar leden een prijs betalen om bij de elite te mogen horen.
De cast: Rifka Lodeizen, Lisa Smit, Jade Olieberg, Tobias Kersloot en Robin Boissevain.
Genre: Horror


COBRA

Te zien vanaf: Vrijdag 17 januari bij Sky1.
Het verhaal: Een nationaal noodgeval ontvouwt zich en dreigt het land te overspoelen als het COBRA-comité, een team bestaande uit de grootste experts van Groot-Brittannië, crisisplanners en de meest vooraanstaande politici vechten om de bescherming van de bevolking van Groot-Brittannië te waarborgen.
De cast: Robert Carlyle en Victoria Hamilton.
Genre: Actie


Avenue 5

Te zien vanaf:Zondag 19 januari bij HBO.
Het verhaal: Ruimtekapitein Ryan Clark van de Avenue 5 probeert samen te werken met anderen in de ruimtetoerisme-industrie.
De cast: Hugh Laurie, Josh Grad, Nukki Amuka-Bird, Lenora Crichlow, Rebecca Front en Suzy Nakamura.
Genre: Sciencefiction komedie


9-1-1: Lone Star

Te zien vanaf: Zondag 19 januari bij FOX.
Het verhaal: Een New Yorkse agent verhuist in 9-1-1: Lone Star met zijn zoon naar Austin, Texas, waar hij werkt om het leven van mensen te redden terwijl hij probeert zijn eigen persoonlijke problemen op te lossen.
De cast: Rob Lowe, Liv Tyler, Natacha Karam, Ronen Rubinstein, Sierra McClain en Jim Parrack.
Genre: Detective


Awkwafina is Nora from Queens

Te zien vanaf: Woensdag 22 januari bij Comedy Central.
Het verhaal: Awkwafina is Nora from Queens is de schrijver, acteur en rapper die als een twintiger die in Queens woont, en streeft naar een groots bestaan, terwijl ze bij haar vader en grootmoeder woont.
De cast: Awkwafina, BD Wong, Lori Tan Chinn en Bowen Yang.
Genre: Komedie


Star Trek: Picard

Te zien vanaf: Donderdag 23 januari bij CBS All Access.
Het verhaal: Star Trek: Picard zal plaatsvinden na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard is daardoor radicaal veranderd.
De cast: Patrick Stewart, Santiago Cabrera, Michelle Hurd, Evan Evagora, Alison Pill en Harry Treadaway.
Genre: Sciencefiction


The Dead Lands

Te zien vanaf: Donderdag 23 januari bij Shudder.
Het verhaal: Waka, een vermoorde Māori-krijger, keert in The Dead Lands terug uit het hiernamaals en Mehe, een vastberaden jonge vrouw, gaat op zoek naar wie 'de wereld heeft gebroken' en hoe de kloof tussen de levenden en de doden kan worden gesloten.
De cast: Te Kohe Tuhaka en Darneen Christian
Genre: Fantasy


Expeditie Robinson: NL vs BE

Te zien vanaf: Donderdag 23 januari bij Videoland.
Het verhaal: RTL (Nederland) en Vier (België) maken een speciale Expeditie Robinson: NL vs BE met alleen maar onbekende Nederlanders en Belgen.
Presentator: Geraldine Kemper
Genre: Competitie-programma

October Faction

Te zien vanaf: Donderdag 23 januari bij Netflix.
Het verhaal: Gepensioneerde monsterjagers Fred en Deloris Allen keren in October Faction terug naar hun thuisstad in de staat New York met hun tienerkinderen na de dood van een familielid, maar ontdekken snel dat het verbergen van hun geheime identiteit voor hun kinderen en nieuwe buren een moeilijke taak is.
De cast: Tamara Taylor, J.C. MacKenzie, Wendy Crewson, Megan Follows en Stephen McHattie.
Genre: Sciencefiction

Outmatched

Te zien vanaf: Donderdag 23 januari bij FOX.
Het verhaal: Outmatched (werktitel Geniuses) gaat terug naar een van FOX's bekende komedie-series, Malcolm In the Middle. De familiekomedie gaat over een echtpaar in South Jersey dat probeert rond te komen en vier kinderen groot te brengen, van wie er drie toevallig gecertificeerde genieën zijn.
De cast: Jason Biggs, Maggie Lawson en Tisha Campbell-Martin
Genre: Komedie


Why R U?: The Series

Te zien vanaf: Vrijdag 24 januari bij LINE TV (TH).
Het verhaal: Van tutor wordt gezegd dat hij ‘wijs’ is boven zijn leeftijd en rationeel handelt, terwijl Fighter emotioneel is. Ze begonnen in Why R U?: The Series wat vijandigheid met elkaar te hebben, maar ontwikkelden direct daarna een hechte relatie. Saifah is een populaire muzikant en is vaak bezig met ondeugende dingen, terwijl Zon verlegen maar toch koppig is. Hij is ook een scifi-schrijver.
De cast: Zee Pruk Panich, Jimmy Karn Kritsanaphan, Saint Suppapong Udomkaewkanjana en Tommy Sittichok Pueakpoolpol.
Genre: Romatiek


Ragnarok

Te zien vanaf: Vrijdag 31 januari bij Netflix.
Het verhaal: In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. Mensen maken lange periodes van droogte door. De winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude uitbarstingen. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.
De cast: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas, Theresa Frostad Eggesbø en Emma Bones
Genre: Drama


Ted Bundy: Falling for a Killer

Te zien vanaf: Vrijdag 31 januari bij Amazon.
Het verhaal: In Ted Bundy: Falling for a Killer komen Bundy's ex-vriendin Elizabeth Kendall en hun dochter Molly aan het woord, maar ook vele andere slachtoffers van de seriemoordenaar.
Genre: Documentaire


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00