Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Olivia Colman krijgt hoofdrol in serie Landscapers van HBO en Sky

Olivia Colman krijgt hoofdrol in serie Landscapers van HBO en Sky

Alexander Payne gaat de nieuwe misdaadserie Landscapers regisseren voor HBO en Sky.
Landscapers wordt geproduceerd door Sister, die eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle serie Chernobyl die ook in opdracht van HBO en Sky werd gemaakt. Het scenario is geschreven door Ed Sinclair, de echtgenoot van hoofdrolspeelster Olivia Colman die onder meer bekend is van The Crown waarin ze koningin Elizabeth speelde.


Olivia Colman

Landscapers is een vierdelige serie die gebaseerd is op ware gebeurtenissen. Het volgt de moordenaars Susan en Christopher Edwards. Olivia Colman speelt Susan Edwards. Het paar, een zachtaardig stel uit Mansfield in het Verenigd Koninkrijk, vermoordde in 1998 de ouders van Susan en begroef ze in hun achtertuin. Daarna gaven ze al het geld van de ouders uit. De misdaad bleef meer dan tien jaar onontdekt. De serie is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en lange gesprekken met de vermeende daders, die altijd hebben volgehouden dat ze onschuldig zijn.

De opnamen starten in 2020 en de serie Landscapers is vervolgens te zien bij Sky in het Verenigd Koninkrijk en bij HBO in de Verenigde Staten. De producties van HBO worden tot dusver in Nederland getoond bij Ziggo Movies & Series.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten