Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

ITV komt met misdaadserie Grace

Acteur John Simm, bekend van Doctor Who en The Catch, heeft de hoofdrol in de nieuwe misdaadserie Grace van de Britse zender ITV.

Het is een bewerking van de misdaadromans van Peter James. Russell Lewis (Endeavour) gaat de tweedelige serie maken voor ITV. John Simm speelt de hardwerkende politieagent Roy Grace die zich volledig richt op zijn baan.


John Simm

De serie begint als Grace's carrière op een dieptepunt is. Hij is gefixeerd op de verdwijning van zijn vrouw, Sandy, die steeds in zijn gedachten is. Na een berisping voor zijn onorthodoxe politiemethoden loopt hij het risico te worden verplaatst. Maar collega’s zorgen ervoor dat hij toch kan blijven. De opnamen zullen begin 2020 van start gaan. Tall Story Pictures en Second Act Productions realiseren de tweedelige serie die afleveringen krijgt van 60 minuten.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eagleye
19 dec 2019 20:02 -
Ik ben heel benieuwd. Heb een aantal van de boeken van Peter James gelezen en die vond ik goed en John Simm is in mijn ogen een prima acteur.
Reageer

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
4
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00