Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC komt met korte dramaserie The Pursuit of Love

BBC One heeft opdracht gegeven voor de productie van de driedelige serie The Pursuit of Love.

De serie is gebaseerd op de klassieke roman van Nancy Mitford met dezelfde titel. The Pursuit of Love is het eerste boek uit een trilogie over een Engelse familie uit de hogere klasse tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het verhaal behandelt kwesties van opgroeien en verliefd worden onder de bevoorrechten.

Actrice Lily James, bekend van Downton Abbey, zal de hoofdrol in de serie spelen. Moonage Pictures en Open Book gaan de serie produceren.


Lily James

The Pursuit of Love volgt de Radlett-familie. Lily James speelt Linda, de mooiste en eigenzinnigste dochter uit de familie. Zij valt achtereenvolgens voor een Tory-politicus, een vurige communist en ten slotte voor een Franse hertog genaamd Fabrice. De vriendschap van Linda en haar nicht Fanny Logan wordt op de proef gesteld als Fanny genoegen neemt met een stabiel leven en Linda besluit haar hart te volgen, en met steeds extremere personen omgaat.

De BBC heeft nog niet gemeld wanneer de serie The Pursuit of Love zal verschijnen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03