Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC komt met korte dramaserie The Pursuit of Love

BBC One heeft opdracht gegeven voor de productie van de driedelige serie The Pursuit of Love.

De serie is gebaseerd op de klassieke roman van Nancy Mitford met dezelfde titel. The Pursuit of Love is het eerste boek uit een trilogie over een Engelse familie uit de hogere klasse tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het verhaal behandelt kwesties van opgroeien en verliefd worden onder de bevoorrechten.

Actrice Lily James, bekend van Downton Abbey, zal de hoofdrol in de serie spelen. Moonage Pictures en Open Book gaan de serie produceren.


Lily James

The Pursuit of Love volgt de Radlett-familie. Lily James speelt Linda, de mooiste en eigenzinnigste dochter uit de familie. Zij valt achtereenvolgens voor een Tory-politicus, een vurige communist en ten slotte voor een Franse hertog genaamd Fabrice. De vriendschap van Linda en haar nicht Fanny Logan wordt op de proef gesteld als Fanny genoegen neemt met een stabiel leven en Linda besluit haar hart te volgen, en met steeds extremere personen omgaat.

De BBC heeft nog niet gemeld wanneer de serie The Pursuit of Love zal verschijnen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
Gisteren, 15:00
7
National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.
Gisteren, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Tunn Is. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
Gisteren, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:48