Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC komt met korte dramaserie The Pursuit of Love

BBC One heeft opdracht gegeven voor de productie van de driedelige serie The Pursuit of Love.

De serie is gebaseerd op de klassieke roman van Nancy Mitford met dezelfde titel. The Pursuit of Love is het eerste boek uit een trilogie over een Engelse familie uit de hogere klasse tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het verhaal behandelt kwesties van opgroeien en verliefd worden onder de bevoorrechten.

Actrice Lily James, bekend van Downton Abbey, zal de hoofdrol in de serie spelen. Moonage Pictures en Open Book gaan de serie produceren.


Lily James

The Pursuit of Love volgt de Radlett-familie. Lily James speelt Linda, de mooiste en eigenzinnigste dochter uit de familie. Zij valt achtereenvolgens voor een Tory-politicus, een vurige communist en ten slotte voor een Franse hertog genaamd Fabrice. De vriendschap van Linda en haar nicht Fanny Logan wordt op de proef gesteld als Fanny genoegen neemt met een stabiel leven en Linda besluit haar hart te volgen, en met steeds extremere personen omgaat.

De BBC heeft nog niet gemeld wanneer de serie The Pursuit of Love zal verschijnen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Gisteren, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
zondag, 13:00
2