Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC komt met korte dramaserie The Pursuit of Love

BBC One heeft opdracht gegeven voor de productie van de driedelige serie The Pursuit of Love.

De serie is gebaseerd op de klassieke roman van Nancy Mitford met dezelfde titel. The Pursuit of Love is het eerste boek uit een trilogie over een Engelse familie uit de hogere klasse tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het verhaal behandelt kwesties van opgroeien en verliefd worden onder de bevoorrechten.

Actrice Lily James, bekend van Downton Abbey, zal de hoofdrol in de serie spelen. Moonage Pictures en Open Book gaan de serie produceren.


Lily James

The Pursuit of Love volgt de Radlett-familie. Lily James speelt Linda, de mooiste en eigenzinnigste dochter uit de familie. Zij valt achtereenvolgens voor een Tory-politicus, een vurige communist en ten slotte voor een Franse hertog genaamd Fabrice. De vriendschap van Linda en haar nicht Fanny Logan wordt op de proef gesteld als Fanny genoegen neemt met een stabiel leven en Linda besluit haar hart te volgen, en met steeds extremere personen omgaat.

De BBC heeft nog niet gemeld wanneer de serie The Pursuit of Love zal verschijnen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00