Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO komt met nieuwe serie The White House Plumbers

HBO komt met nieuwe serie The White House Plumbers

HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Het is een vijfdelige serie met in de hoofdrollen Woody Harrelson en Justin Theroux. The White House Plumbers gaat over een van de grootste politieke schandalen in de Amerikaanse geschiedenis. Het project is afkomstig van producenten Alex Gregory, Peter Huyck, David Mandel en Frank Rich.


Woody Harrelson

The White House Plumbers is gedeeltelijk gebaseerd op openbare archieven en het boek Integrity van Egil Krogh en Matthew Krogh. De serie toont het waargebeurde verhaal over hoe Nixons eigen politieke saboteurs en Watergate-meesterbreinen, E. Howard Hunt, gespeeld door Woody Harrelson, en G. Gordon Liddy, gespeeld door Justin Theroux, per ongeluk het presidentschap omver bliezen dat ze juist ijverig moesten beschermen.


Justin Theroux

"We zijn verheugd om zo'n getalenteerd team samen te brengen om deze fascinerende blik te werpen op de interne machinaties die Nixon ten val brachten”, aldus Casey Bloys, president van HBO-programmering. "We zijn bijzonder blij om Woody Harrelson en Justin Theroux weer te verwelkomen bij HBO en kijken ernaar uit om aan de slag te gaan."

Bij HBO had Harrelson eerder de hoofdrol in het eerste seizoen van True Detective, terwijl Theroux een hoofdrol had in The Leftovers.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten