Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO komt met nieuwe serie The White House Plumbers

HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.

Het is een vijfdelige serie met in de hoofdrollen Woody Harrelson en Justin Theroux. The White House Plumbers gaat over een van de grootste politieke schandalen in de Amerikaanse geschiedenis. Het project is afkomstig van producenten Alex Gregory, Peter Huyck, David Mandel en Frank Rich.


Woody Harrelson

The White House Plumbers is gedeeltelijk gebaseerd op openbare archieven en het boek Integrity van Egil Krogh en Matthew Krogh. De serie toont het waargebeurde verhaal over hoe Nixons eigen politieke saboteurs en Watergate-meesterbreinen, E. Howard Hunt, gespeeld door Woody Harrelson, en G. Gordon Liddy, gespeeld door Justin Theroux, per ongeluk het presidentschap omver bliezen dat ze juist ijverig moesten beschermen.


Justin Theroux

"We zijn verheugd om zo'n getalenteerd team samen te brengen om deze fascinerende blik te werpen op de interne machinaties die Nixon ten val brachten”, aldus Casey Bloys, president van HBO-programmering. "We zijn bijzonder blij om Woody Harrelson en Justin Theroux weer te verwelkomen bij HBO en kijken ernaar uit om aan de slag te gaan."

Bij HBO had Harrelson eerder de hoofdrol in het eerste seizoen van True Detective, terwijl Theroux een hoofdrol had in The Leftovers.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Vandaag, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Vandaag, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Vandaag, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Vandaag, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03