Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO komt met nieuwe serie The White House Plumbers

HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.

Het is een vijfdelige serie met in de hoofdrollen Woody Harrelson en Justin Theroux. The White House Plumbers gaat over een van de grootste politieke schandalen in de Amerikaanse geschiedenis. Het project is afkomstig van producenten Alex Gregory, Peter Huyck, David Mandel en Frank Rich.


Woody Harrelson

The White House Plumbers is gedeeltelijk gebaseerd op openbare archieven en het boek Integrity van Egil Krogh en Matthew Krogh. De serie toont het waargebeurde verhaal over hoe Nixons eigen politieke saboteurs en Watergate-meesterbreinen, E. Howard Hunt, gespeeld door Woody Harrelson, en G. Gordon Liddy, gespeeld door Justin Theroux, per ongeluk het presidentschap omver bliezen dat ze juist ijverig moesten beschermen.


Justin Theroux

"We zijn verheugd om zo'n getalenteerd team samen te brengen om deze fascinerende blik te werpen op de interne machinaties die Nixon ten val brachten”, aldus Casey Bloys, president van HBO-programmering. "We zijn bijzonder blij om Woody Harrelson en Justin Theroux weer te verwelkomen bij HBO en kijken ernaar uit om aan de slag te gaan."

Bij HBO had Harrelson eerder de hoofdrol in het eerste seizoen van True Detective, terwijl Theroux een hoofdrol had in The Leftovers.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00