Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO komt met nieuwe serie The White House Plumbers

HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.

Het is een vijfdelige serie met in de hoofdrollen Woody Harrelson en Justin Theroux. The White House Plumbers gaat over een van de grootste politieke schandalen in de Amerikaanse geschiedenis. Het project is afkomstig van producenten Alex Gregory, Peter Huyck, David Mandel en Frank Rich.


Woody Harrelson

The White House Plumbers is gedeeltelijk gebaseerd op openbare archieven en het boek Integrity van Egil Krogh en Matthew Krogh. De serie toont het waargebeurde verhaal over hoe Nixons eigen politieke saboteurs en Watergate-meesterbreinen, E. Howard Hunt, gespeeld door Woody Harrelson, en G. Gordon Liddy, gespeeld door Justin Theroux, per ongeluk het presidentschap omver bliezen dat ze juist ijverig moesten beschermen.


Justin Theroux

"We zijn verheugd om zo'n getalenteerd team samen te brengen om deze fascinerende blik te werpen op de interne machinaties die Nixon ten val brachten”, aldus Casey Bloys, president van HBO-programmering. "We zijn bijzonder blij om Woody Harrelson en Justin Theroux weer te verwelkomen bij HBO en kijken ernaar uit om aan de slag te gaan."

Bij HBO had Harrelson eerder de hoofdrol in het eerste seizoen van True Detective, terwijl Theroux een hoofdrol had in The Leftovers.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Vandaag, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de wereldwijde rechten – met uitzondering op Australië – verkregen van het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, mede gecreëerd door Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de hoofdrol vervult.
Vandaag, 13:00
NBC werkt aan de pilot van de komedieserie Jefferies, afkomstig van Universal Television.
Vandaag, 12:00
Het streamingplatform Disney+ werkte tot voor kort aan een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon. Dat werd in juni 2019 bekend.
Vandaag, 11:00
3
Private Practice is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie liep van 2007 tot 2013 en in totaal verschenen er 111 afleveringen.
Vandaag, 10:00