Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

BBC One bestelt nieuwe misdaadserie Showtrial

De makers van Bodyguard gaan een nieuwe serie maken voor BBC One. Het is een zesdelige serie over een moordproces waarin twee werelden botsen in een fictieve juridische strijd.

De serie heet Showtrial en wordt geproduceerd door World Productions. De schrijver is Ben Richards (Strike, The Tunnel). Talitha Campbell, de arrogante dochter van een rijke ondernemer, wordt berecht na de verdwijning van medestudent, Hannah Ellis, de hardwerkende dochter van een alleenstaande moeder.

De serie Showtrial volgt beide kanten van het proces vanaf het punt van arrestatie tot het vonnis. Er is veel aandacht voor de details van de zaak, die thema’s behandelt als rijkdom, politiek en vooroordelen.


Schrijver Ben Richards

Simon Heath, de baas van World Productions, meldt het volgende over Showtrial: "Het is geweldig om weer samen te werken met Ben Richards, die het DNA van onze ware misdaadobsessie gebruikt om een aangrijpende fictieve moordzaak neer te zetten die een licht werpt op de tekortkomingen van ons rechtssysteem."

De BBC heeft nog niet gemeld wanneer de serie gaat verschijnen.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Atypical is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het derde seizoen ging in november 2019 van start.
Gisteren, 16:50
Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.
Gisteren, 16:00
Riverdale neemt afscheid van twee ouderfiguren. Skeet Ulrich en Marisol Nichols hebben onthuld dat ze na het vierde seizoen niet meer in de serie van The CW zullen verschijnen.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Gisteren, 10:00
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
Gisteren, 09:00