Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AVROTROS en CBS maken serie Bestseller Boy

CBS Studios in de Verenigde Staten en AVROTROS werken samen aan de bewerking van het boek Bestseller Boy van auteur Mano Bouzamour, een Nederlandse schrijver en columnist.

In de tiendelige komedieserie volgen we de ups en downs van Bouzamour’s alter-ego Mohamed Zebbi, een jonge millennial die moet zien te navigeren tussen verschillende culturen, terwijl hij worstelt met zijn plotselinge succes en bekendheid. Bestseller Boy is medio 2021 te zien bij AVROTROS op NPO 3.

8661 Bouza
Mano Bouzamour

Voor CBS Studios is dit het eerste project dat ze in Nederland ontwikkelen. De serie wordt geproduceerd door het nieuwe productiebedrijf Midpoint Film & TV van scenarioschrijvers Robert Alberdingk Thijm (Adam Zkt. Eva, Dunya & Desie), Pieter Bart Korthuis (Vechtershart) en Franky Ribbens (Hollands Hoop) in samenwerking met Bouzamour en Alon Aranya, die eerder Nederlandse series als Penoza en Overspel naar Amerika haalde.

Bestseller Boy is na De Belofte van Pisa de tweede roman van de 28-jarige schrijver Mano Bouzamour en gaat over de avonturen van een jonge Amsterdamse schrijver van Marokkaanse komaf wiens leven op zijn kop komt te staan wanneer hij een bestseller schrijft. Het boek, dat in 2018 verscheen, deed meteen veel stof opwaaien.

MijnSerie zal de verdere ontwikkeling van de serie Bestseller Boy in de gaten houden.
8661 bestseller
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
Vandaag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
Vandaag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1