Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AVROTROS en CBS maken serie Bestseller Boy

CBS Studios in de Verenigde Staten en AVROTROS werken samen aan de bewerking van het boek Bestseller Boy van auteur Mano Bouzamour, een Nederlandse schrijver en columnist.

In de tiendelige komedieserie volgen we de ups en downs van Bouzamour’s alter-ego Mohamed Zebbi, een jonge millennial die moet zien te navigeren tussen verschillende culturen, terwijl hij worstelt met zijn plotselinge succes en bekendheid. Bestseller Boy is medio 2021 te zien bij AVROTROS op NPO 3.

8661 Bouza
Mano Bouzamour

Voor CBS Studios is dit het eerste project dat ze in Nederland ontwikkelen. De serie wordt geproduceerd door het nieuwe productiebedrijf Midpoint Film & TV van scenarioschrijvers Robert Alberdingk Thijm (Adam Zkt. Eva, Dunya & Desie), Pieter Bart Korthuis (Vechtershart) en Franky Ribbens (Hollands Hoop) in samenwerking met Bouzamour en Alon Aranya, die eerder Nederlandse series als Penoza en Overspel naar Amerika haalde.

Bestseller Boy is na De Belofte van Pisa de tweede roman van de 28-jarige schrijver Mano Bouzamour en gaat over de avonturen van een jonge Amsterdamse schrijver van Marokkaanse komaf wiens leven op zijn kop komt te staan wanneer hij een bestseller schrijft. Het boek, dat in 2018 verscheen, deed meteen veel stof opwaaien.

MijnSerie zal de verdere ontwikkeling van de serie Bestseller Boy in de gaten houden.
8661 bestseller
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00