Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Rol voor Matilda Lawler in HBO Max-serie Station Eleven

HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.

Station Eleven zal meerdere tijdslijnen beslaan en vertelt de verhalen van overlevenden van een verwoestende griep. Ze proberen de wereld opnieuw te herbouwen terwijl ze vasthouden aan het beste dat bijna verloren is gegaan. De serie krijgt tien afleveringen.

Mackenzie Davis (Halt & Catch Fire) en Himesh Patel (EastEnders) spelen een hoofdrol in de serie Station Eleven. Davis speelt Kirsten, een overlevende van de grieppandemie in Georgia en artiest in een Shakespeare-groep. Patel zal Jeevan spelen, een werkloze verloren ziel die een leider moet worden wanneer de griep in Georgia toeslaat.

Gisteren werd bekend dat ook de 11-jarige actrice Matilda Lawler (bekend van de serie Evil) een vaste rol krijgt in Station Eleven. Lawler speelt Young Kirsten, een kindacteur die wees is geworden door de pandemie. Zij had een hekel aan haar familie, want ze dacht dat die verantwoordelijk was voor de problemen die ze ondervond. Maar nu begint ze waardering te krijgen voor haar familieleden die voor haar zorgen nadat haar ouders zijn overleden.

De serie Station Eleven wordt gemaakt door Patrick Somerville (Maniac (2018) en Paramount TV. HBO Max heeft nog geen lanceerdatum gemeld.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
In juni verschijnt het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Absentia op Videoland.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van The Alienist, met als ondertitel Angel of Darkness, zal in juli te zien zijn bij TNT.
Gisteren, 09:00
Het derde seizoen van de Belgische dramedyserie Zie mij graag verschijnt in juni op Videoland.
zaterdag, 09:00
Er komt geen vierde seizoen van Alexa & Katie. In juni zullen er nieuwe afleveringen van het derde seizoen van de Amerikaanse komedieserie verschijnen.
vrijdag, 16:00