Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

DC Universe-serie Stargirl bij The CW

Deadline maakt bekend dat de DC Universe superheldenserie Stargirl te zien zal zijn bij The CW.

De afleveringen zullen in het tweede kwartaal van 2020 verschijnen. Stargirl volgt het verhaal van Courtney Whitmore (Brec Bassinger ), een slimme, atletische en vooral vriendelijke meid. Het ogenschijnlijk perfecte leven van deze middelbare school-tiener verandert drastisch wanneer haar moeder trouwt en het nieuwe gezin verhuist van Los Angeles, Californië naar Blue Valley, Nebraska.

8611 Stargirl

Courtney probeert zich aan te passen aan een nieuwe school, nieuwe vrienden te maken en met de nieuwe stieffamilie om te gaan. Dan ontdekt ze dat haar stiefvader een geheim heeft. Hij was de sidekick van een superheld. Door de kosmische staf van de lang verloren held te ‘lenen’, wordt Courtney de onwaarschijnlijke inspiratie voor een nieuwe generatie superhelden.

De serie bevat ook rollen voor Amy Smart, Trae Romano, Anjelika Washington, Giancarlo Esposito, Joel McHale en Brian Stapf. Geoff Johns is de schrijver van de serie Stargirl, die geproduceerd wordt door zijn Mad Ghost Productions.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De populaire medische dramaserie Grey's Anatomy van de Amerikaanse zender ABC komt in januari weer bij Net5 terug op de dinsdagavond.
Gisteren, 16:00
Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari 2020.
Gisteren, 15:00
1
The Irishman is een Amerikaanse misdaadfilm van Netflix onder regie van Martin Scorsese.
Gisteren, 14:00
5
Het tweede seizoen van de DC Universe superheldenserie Titans (2018) zal aan het begin van 2020 bij Netflix te zien zijn.
Gisteren, 13:00
3
Het nieuwe jaar zal goed van start gaan. How to Get Away with Murder seizoen vijf zal in januari van start gaan bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Stargirl is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW en DC Universe, die in het tweede kwartaal van 2020 zal verschijnen.
Gisteren, 11:00