Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC ontwikkelt komedieserie Private Dickersons

NBC werkt aan de nieuwe serie Private Dickersons. Het is een komedieserie over echtparen, geschreven door David Young (Carpool Karaoke).

In Private Dickersons proberen de stellen om wat opwinding en spontaniteit terug in hun huwelijk te krijgen. Zo besluit een verveeld echtpaar dat elke nacht kijkt naar echte misdaadshows zoals Dateline NBC en 48 Hours om het heft in eigen handen te nemen en te proberen lokale onopgeloste misdaden op te lossen.

8607 DavidY
David Young

David Young is ook de executive producer, met James Corden, Ben Winston en Jeff Grosvenor. Fulwell 73 is het productiebedrijf. Young maakte eerder de Showtime-serie Just Another Immigrant en was de hoofdschrijver en co-executive producer van de Emmy-winnende serie Carpool Karaoke voor Apple.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
woensdag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00