Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Fremantle werkt aan serie The Robber Baron's Daughter

De Britse dramaproducent Three Tables Productions werkt samen met Fremantle aan de ontwikkeling van de mysterieuze thrillerserie The Robber Baron's Daughter.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jamila Gavin. Beatrix Christian (Picnic at Hanging Rock) schrijft het scenario. The Robber Baron's Daughter, voor het eerst gepubliceerd in 2008, is een spookachtige thriller over een beschermde rijke meid. Zij luistert niet naar haar vader en bevindt zich vervolgens midden in een snode criminele onderwereld. De roman onderzoekt mensenhandel, criminele oligarchen en de rol van de eigenzinnige vrouw.

8601 RobberBaron

Fremantle's Creative Director Global Drama Christian Vesper is de producent. Hij zegt: "The Robber Baron's Daughter is een uniek verhaal voor jonge volwassenen, in een bijna gotische en sprookjesachtige setting. Het gaat over ongelooflijk relevante thema's die de wereld van vandaag beïnvloeden. We zijn ook fan van scenarioschrijfster Beatrix Christian nadat we met haar aan Picnic at Hanging Rock hebben gewerkt, dus het is fijn om haar aan boord te hebben om de roman van Jamila om te zetten in een scenario.”
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00