Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Fremantle werkt aan serie The Robber Baron's Daughter

De Britse dramaproducent Three Tables Productions werkt samen met Fremantle aan de ontwikkeling van de mysterieuze thrillerserie The Robber Baron's Daughter.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jamila Gavin. Beatrix Christian (Picnic at Hanging Rock) schrijft het scenario. The Robber Baron's Daughter, voor het eerst gepubliceerd in 2008, is een spookachtige thriller over een beschermde rijke meid. Zij luistert niet naar haar vader en bevindt zich vervolgens midden in een snode criminele onderwereld. De roman onderzoekt mensenhandel, criminele oligarchen en de rol van de eigenzinnige vrouw.

8601 RobberBaron

Fremantle's Creative Director Global Drama Christian Vesper is de producent. Hij zegt: "The Robber Baron's Daughter is een uniek verhaal voor jonge volwassenen, in een bijna gotische en sprookjesachtige setting. Het gaat over ongelooflijk relevante thema's die de wereld van vandaag beïnvloeden. We zijn ook fan van scenarioschrijfster Beatrix Christian nadat we met haar aan Picnic at Hanging Rock hebben gewerkt, dus het is fijn om haar aan boord te hebben om de roman van Jamila om te zetten in een scenario.”
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
Vandaag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 13:00
2
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03