Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fremantle werkt aan serie The Robber Baron's Daughter

Fremantle werkt aan serie The Robber Baron's Daughter

De Britse dramaproducent Three Tables Productions werkt samen met Fremantle aan de ontwikkeling van de mysterieuze thrillerserie The Robber Baron's Daughter.
De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jamila Gavin. Beatrix Christian (Picnic at Hanging Rock) schrijft het scenario. The Robber Baron's Daughter, voor het eerst gepubliceerd in 2008, is een spookachtige thriller over een beschermde rijke meid. Zij luistert niet naar haar vader en bevindt zich vervolgens midden in een snode criminele onderwereld. De roman onderzoekt mensenhandel, criminele oligarchen en de rol van de eigenzinnige vrouw.

8601 RobberBaron

Fremantle's Creative Director Global Drama Christian Vesper is de producent. Hij zegt: "The Robber Baron's Daughter is een uniek verhaal voor jonge volwassenen, in een bijna gotische en sprookjesachtige setting. Het gaat over ongelooflijk relevante thema's die de wereld van vandaag beïnvloeden. We zijn ook fan van scenarioschrijfster Beatrix Christian nadat we met haar aan Picnic at Hanging Rock hebben gewerkt, dus het is fijn om haar aan boord te hebben om de roman van Jamila om te zetten in een scenario.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten