Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Fremantle werkt aan serie The Robber Baron's Daughter

De Britse dramaproducent Three Tables Productions werkt samen met Fremantle aan de ontwikkeling van de mysterieuze thrillerserie The Robber Baron's Daughter.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jamila Gavin. Beatrix Christian (Picnic at Hanging Rock) schrijft het scenario. The Robber Baron's Daughter, voor het eerst gepubliceerd in 2008, is een spookachtige thriller over een beschermde rijke meid. Zij luistert niet naar haar vader en bevindt zich vervolgens midden in een snode criminele onderwereld. De roman onderzoekt mensenhandel, criminele oligarchen en de rol van de eigenzinnige vrouw.

8601 RobberBaron

Fremantle's Creative Director Global Drama Christian Vesper is de producent. Hij zegt: "The Robber Baron's Daughter is een uniek verhaal voor jonge volwassenen, in een bijna gotische en sprookjesachtige setting. Het gaat over ongelooflijk relevante thema's die de wereld van vandaag beïnvloeden. We zijn ook fan van scenarioschrijfster Beatrix Christian nadat we met haar aan Picnic at Hanging Rock hebben gewerkt, dus het is fijn om haar aan boord te hebben om de roman van Jamila om te zetten in een scenario.”
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.
Vandaag, 15:20
Streamingdienst HBO Max werkt aan een satirische animatieserie over de Britse koninklijke familie. De titel is The Prince.
Vandaag, 13:00
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018.
Vandaag, 12:00
1
Marianne is een Franse horrorserie van Netflix. De serie ging in première in september 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 10:00
Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Gisteren, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Gisteren, 11:00