Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC ontwikkelt komedieserie Text Me When You Get Home

ABC is bezig met het concept van de nieuwe serie Text Me When You Get Home. Het is een komedieserie, gebaseerd op het boek van Kayleen Schaefer.

Lauren Caltagirone schrijft de opzet van de serie. Text Me When You Get Home onderzoekt de unieke en gecompliceerde banden tussen vrouwen die opgroeien en altijd contact houden. Zelfs wanneer hun getrouwde vrienden volledig vergeten zijn hoe het was om single te zijn.

Lauren Caltagirone, bekend van American Housewife, is tevens de executive producer en ABC TV Studios gaat de serie waarschijnlijk realiseren. MijnSerie zal de ontwikkelingen volgen.

8600 TextMe
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.
Vandaag, 15:20
Streamingdienst HBO Max werkt aan een satirische animatieserie over de Britse koninklijke familie. De titel is The Prince.
Vandaag, 13:00
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018.
Vandaag, 12:00
1
Marianne is een Franse horrorserie van Netflix. De serie ging in première in september 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 10:00
Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Gisteren, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Gisteren, 11:00