Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Channel 5 komt met thrillerserie Penance

Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.

Julie Graham (The Bletchley Circle) en Neil Morrissey (Line of Duty) spelen de hoofdrollen in de serie. Penance volgt het leven van Rosalie Douglas, gespeeld door Graham, en Luke Douglas, gespeeld door Morrissey, en hun tienerdochter Maddie (Tallulah Greive). Na het verlies van hun zoon staat het huwelijk van Rosalie en Luke onder enorme druk. Zij worden gesteund door Jed (Nico Mirallegro), een charmante en charismatische jongeman die ze tegenkomen tijdens de rouwbegeleiding.


Julie Graham

De driedelige serie Penance is geschreven door Kate O'Riordan (Mr Selfridge). De opnamen vinden plaats in Dublin. Alex Jones is de producent en de serie wordt geregisseerd door Maurice Sweeney (Blood (2018).
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00