Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Channel 5 komt met thrillerserie Penance

Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.

Julie Graham (The Bletchley Circle) en Neil Morrissey (Line of Duty) spelen de hoofdrollen in de serie. Penance volgt het leven van Rosalie Douglas, gespeeld door Graham, en Luke Douglas, gespeeld door Morrissey, en hun tienerdochter Maddie (Tallulah Greive). Na het verlies van hun zoon staat het huwelijk van Rosalie en Luke onder enorme druk. Zij worden gesteund door Jed (Nico Mirallegro), een charmante en charismatische jongeman die ze tegenkomen tijdens de rouwbegeleiding.


Julie Graham

De driedelige serie Penance is geschreven door Kate O'Riordan (Mr Selfridge). De opnamen vinden plaats in Dublin. Alex Jones is de producent en de serie wordt geregisseerd door Maurice Sweeney (Blood (2018).
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nominaties van maar liefst drie televisieprijzen, prijsvragen en antwoorden, datums, Brockmire en Reef Break. Dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 9 tot en met 15 december.
Vandaag, 09:00
Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie loopt al sinds 2012 en op 8 januari 2020 gaat het tweede deel van het achtste seizoen van start.
zaterdag, 12:00
The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in januari 2019.
zaterdag, 11:00
Dracula (2020) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie bestaat uit drie afleveringen en gaat in januari 2020 in première.
zaterdag, 10:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.
zaterdag, 09:00
In januari start het driedelige finaleseizoen van de politieserie Smeris bij BNNVARA op NPO 3.
vrijdag, 14:00