Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over thrillerserie Roadkill van BBC

De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.

Actrice Helen McCrory, bekend van Peaky Blinders, gaat de Britse premier spelen in Roadkill. Het openbare en privéleven van Peter Laurence lijkt in de serie ernstig bedreigd te worden door zijn vijanden. Terwijl er onthullingen naar buiten komen maakt hij zich geen zorgen. Hij voelt geen schuld of wroeging en dat dreigt te leiden tot een catastrofe. Met vijanden zo dicht bij huis, kan Peter Laurence nooit zijn eigen geheimen ontlopen.


Helen McCrory

Roadkill wordt geregisseerd door Michael Keillor (Line of Duty). Andere acteurs in de serie zijn onder meer Sidse Babett Knudsen, Sarah Greene, Saskia Reeves, Patricia Hodge, Ophelia Lovibond en Iain de Caestecker. De BBC heeft nog niet gemeld wanneer de serie zal verschijnen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
18 nov 2019 13:59 -
Dit lijkt me een goeie serie. Benieuwd.
Reageer

Laatste nieuws

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00