Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sin City wordt een televisieserie

Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.

Ook zijn de partijen dicht bij overeenstemming met de regisseur van de eerste Sin City-film uit 2005. De verschijningsdatum van de serie en de cast zijn nog niet bekend. Legendary Television zou zich hebben verbonden aan in ieder geval een volledig seizoen. Ook zouden er plannen zijn voor een prequel in animatievorm.

8588 SinCity

De auteur Frank Miller van de Sin City-boeken en regisseur Robert Rodriguez zullen naar verluidt samen met de productiemaatschappij verantwoordelijk zijn voor de productie van de serie. Ook een producer van Sin City: A Dame to Kill For, het in 2014 verschenen vervolg op de eerste film, neemt deel aan het televisieproject.

Sin City is een stripreeks waarvan de eerste dertien delen in 1991 en 1992 zijn verschenen. Het voornaamste personage van de gebeurtenissen in de fictieve stad Basin City is Marv, een grote brede kerel met littekens in zijn gezicht.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
18 nov 2019 12:50 -
Gaaf!
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
The New Pope is de opvolger van The Young Pope en werd wederom geschreven en geregisseerd door Paolo Sorrentino.
Gisteren, 10:00
2
Is Al-Masih de verlosser die zijn volgers in hem zien of niet. We zullen het waarschijnlijk nooit weten, want Netflix geeft de serie geen tweede seizoen.
Gisteren, 09:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
donderdag, 16:00
1