Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sin City wordt een televisieserie

Sin City wordt een televisieserie

Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Ook zijn de partijen dicht bij overeenstemming met de regisseur van de eerste Sin City-film uit 2005. De verschijningsdatum van de serie en de cast zijn nog niet bekend. Legendary Television zou zich hebben verbonden aan in ieder geval een volledig seizoen. Ook zouden er plannen zijn voor een prequel in animatievorm.

8588 SinCity

De auteur Frank Miller van de Sin City-boeken en regisseur Robert Rodriguez zullen naar verluidt samen met de productiemaatschappij verantwoordelijk zijn voor de productie van de serie. Ook een producer van Sin City: A Dame to Kill For, het in 2014 verschenen vervolg op de eerste film, neemt deel aan het televisieproject.

Sin City is een stripreeks waarvan de eerste dertien delen in 1991 en 1992 zijn verschenen. Het voornaamste personage van de gebeurtenissen in de fictieve stad Basin City is Marv, een grote brede kerel met littekens in zijn gezicht.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Inter
Inter 18 november 2019, 12:50
Gaaf!
Log in om een reactie achter te laten