Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Superheldenserie El Vecino in december bij Netflix

Superheldenserie El Vecino in december bij Netflix

El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Hoofdpersoon is Javier, gespeeld door Quim Gutiérrez. Hij is ruim twintig en heeft moeite met volwassen worden en met zijn vriendin, gespeeld door Clara Lago. Maar dan wordt hij onverwacht een superheld. De serie El Vecino zal op 31 december verschijnen bij Netflix. Het gaat om een komische superheldenserie, want Javier is een held tegen wil en dank.

8587 Vecino

Javier heeft een moeizaam leven, want hij heeft geldproblemen en ook zijn vriendin Lola (Clara Lago) lijkt wel een beetje klaar met hem. Dan staat hij pardoes oog in oog met een buitenaards wezen dat spoedig zal sterven. Hij krijgt van hem superkrachten en moet opeens de superheld uithangen. Het levert hilarische avonturen op, alleen is hij er zelf niet altijd even blij mee. En ook vanuit de gemeenschap komt al spoedig weerstand.

El Vecino is geregisseerd door Nacho Vigalondo. Het is nog niet helemaal duidelijk uit hoeveel afleveringen El Vecino (The Neighbor) bestaat, maar Netflix heeft wel onderstaande trailer uitgebracht.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten