Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Superheldenserie El Vecino in december bij Netflix

El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.

Hoofdpersoon is Javier, gespeeld door Quim Gutiérrez. Hij is ruim twintig en heeft moeite met volwassen worden en met zijn vriendin, gespeeld door Clara Lago. Maar dan wordt hij onverwacht een superheld. De serie El Vecino zal op 31 december verschijnen bij Netflix. Het gaat om een komische superheldenserie, want Javier is een held tegen wil en dank.

8587 Vecino

Javier heeft een moeizaam leven, want hij heeft geldproblemen en ook zijn vriendin Lola (Clara Lago) lijkt wel een beetje klaar met hem. Dan staat hij pardoes oog in oog met een buitenaards wezen dat spoedig zal sterven. Hij krijgt van hem superkrachten en moet opeens de superheld uithangen. Het levert hilarische avonturen op, alleen is hij er zelf niet altijd even blij mee. En ook vanuit de gemeenschap komt al spoedig weerstand.

El Vecino is geregisseerd door Nacho Vigalondo. Het is nog niet helemaal duidelijk uit hoeveel afleveringen El Vecino (The Neighbor) bestaat, maar Netflix heeft wel onderstaande trailer uitgebracht.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00