Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met horrorserie Brand New Cherry Flavour

Netflix de belangrijkste acteurs onthuld die een rol gaan spelen in Brand New Cherry Flavour.

Het is een achtdelige horrorserie die Netflix de afgelopen maanden stilletjes heeft voorbereid. Rosa Salazar (Undone) heeft de hoofdrol in de serie Brand New Cherry Flavour, die is gebaseerd op de roman van Todd Grimson. Andere acteurs zijn Catherine Keener (Kidding), Eric Lange (Unbelievable), Jeff Ward (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Manny Jacinto (The Good Place).


Rosa Salazar

Brand New Cherry Favor brengt het verhaal van Lisa Nova (Rosa Salazar), een aspirant-filmregisseur in de zonovergoten maar zelfzuchtige wereld van Los Angeles in 1990. Ze maakt een geestverruimende reis, van de straten van Beverly Hills naar de bossen van Brazilië. Het lijkt alsof ze om bepaalde redenen wraak wil nemen en er blijken bovennatuurlijke invloeden te zijn. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie Brand New Cherry Flavour zal verschijnen. De serie wordt geproduceerd door Netflix en UCP. De serie is geschreven door Nick Antosca en Arkasha Stevenson regisseert de eerste aflevering.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
16 nov 2019 15:06 -
Ben zeer benieuwd!
Reageer

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3