Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rol voor Gary Oldman in Apple TV+ serie Slow Horses

Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.

Slow Horses, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van auteur Mick Herron, gaat over het zogenaamde 'Slough House'. Dit is een departement binnen de Britse geheime dienst MI5 waar spionnen terechtkomen als ze te veel fouten hebben gemaakt in hun werk. Oldman zal te zien zijn als Jackson Lamb, de briljante maar opvliegende leidinggevende van dit departement.


Gary Oldman

Het is voor het eerst dat de 61-jarige acteur een vaste rol gaat spelen in een televisieserie. In 2017 won hij de Oscar voor beste acteur, voor zijn rol als Winston Churchill in de film Darkest Hour. In het verleden was hij wel korte tijd te zien in de serie Friends.

Op dit moment is Apple TV+ ook bezig met de ontwikkeling van de serie Shantaram, die eveneens gebaseerd is op een gelijknamige roman. Shantaram volgt een ontsnapte gevangene die op de vlucht is voor de Australische politie in de schimmige onderwereld van India.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
16 nov 2019 15:06 -
Lijkt me een goede serie.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorie├źn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1