Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rol voor Gary Oldman in Apple TV+ serie Slow Horses

Rol voor Gary Oldman in Apple TV+ serie Slow Horses

Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.
Slow Horses, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van auteur Mick Herron, gaat over het zogenaamde 'Slough House'. Dit is een departement binnen de Britse geheime dienst MI5 waar spionnen terechtkomen als ze te veel fouten hebben gemaakt in hun werk. Oldman zal te zien zijn als Jackson Lamb, de briljante maar opvliegende leidinggevende van dit departement.


Gary Oldman

Het is voor het eerst dat de 61-jarige acteur een vaste rol gaat spelen in een televisieserie. In 2017 won hij de Oscar voor beste acteur, voor zijn rol als Winston Churchill in de film Darkest Hour. In het verleden was hij wel korte tijd te zien in de serie Friends.

Op dit moment is Apple TV+ ook bezig met de ontwikkeling van de serie Shantaram, die eveneens gebaseerd is op een gelijknamige roman. Shantaram volgt een ontsnapte gevangene die op de vlucht is voor de Australische politie in de schimmige onderwereld van India.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Inter
Inter 16 november 2019, 15:06
Lijkt me een goede serie.
Log in om een reactie achter te laten