Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rol voor Gary Oldman in Apple TV+ serie Slow Horses

Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.

Slow Horses, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van auteur Mick Herron, gaat over het zogenaamde 'Slough House'. Dit is een departement binnen de Britse geheime dienst MI5 waar spionnen terechtkomen als ze te veel fouten hebben gemaakt in hun werk. Oldman zal te zien zijn als Jackson Lamb, de briljante maar opvliegende leidinggevende van dit departement.


Gary Oldman

Het is voor het eerst dat de 61-jarige acteur een vaste rol gaat spelen in een televisieserie. In 2017 won hij de Oscar voor beste acteur, voor zijn rol als Winston Churchill in de film Darkest Hour. In het verleden was hij wel korte tijd te zien in de serie Friends.

Op dit moment is Apple TV+ ook bezig met de ontwikkeling van de serie Shantaram, die eveneens gebaseerd is op een gelijknamige roman. Shantaram volgt een ontsnapte gevangene die op de vlucht is voor de Australische politie in de schimmige onderwereld van India.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
16 nov 2019 15:06 -
Lijkt me een goede serie.
Reageer

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3