Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Amazon Prime Video bestelt serie The Peripheral

Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.

Amazon heeft Lisa Joy en Jonathan Nolan in april 2018 een script-to-series order verstrekt. Het script is nu goedgekeurd, en dat betekent dat er geen pilot wordt gemaakt, maar dat de productie van de serie direct kan starten.

The Peripheral gaat over Flynne Fisher, een vrouw in een toekomstig Amerika waar de technologie de maatschappij drastisch verandert. Flynne ontdekt een verborgen verbinding met een heel andere realiteit - en de donkere toekomst van zichzelf. The Peripheral biedt een verbluffende, hallucinerende blik van meesterverteller William Gibson op het lot van de mensheid.

Embed from Getty Images
Lisa Joy en Jonathan Nolan

The Peripheral is een coproductie van Warner Bros. Television en Amazon Studios. Schrijver William Gibson wordt beschouwd als pionier in het sci-fi-genre en bedacht de term 'cyberspace' in zijn korte verhaal Burning Chrome uit 1982. Tot zijn werk behoren ook de boeken Neuromancer en The Difference Engine. Zijn boek The Peripheral werd gepubliceerd in 2014.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00