Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon Prime Video bestelt serie The Peripheral

Amazon Prime Video bestelt serie The Peripheral

Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Amazon heeft Lisa Joy en Jonathan Nolan in april 2018 een script-to-series order verstrekt. Het script is nu goedgekeurd, en dat betekent dat er geen pilot wordt gemaakt, maar dat de productie van de serie direct kan starten.

The Peripheral gaat over Flynne Fisher, een vrouw in een toekomstig Amerika waar de technologie de maatschappij drastisch verandert. Flynne ontdekt een verborgen verbinding met een heel andere realiteit - en de donkere toekomst van zichzelf. The Peripheral biedt een verbluffende, hallucinerende blik van meesterverteller William Gibson op het lot van de mensheid.

Embed from Getty Images
Lisa Joy en Jonathan Nolan

The Peripheral is een coproductie van Warner Bros. Television en Amazon Studios. Schrijver William Gibson wordt beschouwd als pionier in het sci-fi-genre en bedacht de term 'cyberspace' in zijn korte verhaal Burning Chrome uit 1982. Tot zijn werk behoren ook de boeken Neuromancer en The Difference Engine. Zijn boek The Peripheral werd gepubliceerd in 2014.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten