Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

CBS werkt aan misdaadserie Cascadia

CBS heeft opdracht gegeven voor de ontwikkeling van de serie Cascadia, een misdaaddrama van uitvoerend producent Frank Military, die bekend is van NCIS: Los Angeles.

De serie Cascadia wordt geschreven en uitvoerend geproduceerd door Frank Military, Eric Christian Olsen en Pierce Brown. Cascadia volgt een ​​speciale FBI-agente met een expertise in het jagen op psychopathische moordenaars. Zij keert terug naar haar geboortestad in de Pacific Northwest en krijgt te maken met seriemoordenaars die een duister geheim uit het verleden van haar familie dreigen te onthullen.


Eric Christian Olsen

CBS Television Studios gaat het project uitvoeren. Eric Christian Olsen speelt inmiddels voor de elfde seizoen detective Marty Deeks in de serie NCIS: Los Angeles. Samen met Frank Military vormt hij een sterk team om Cascadia te ontwikkelen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
02 nov 2019 18:38 -
Interessant.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1