Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Power, nieuwe serie van Amazon

De nieuwe Amazon-serie The Power, gebaseerd op een boek, heeft al ook een hoofdrolspeelster gecast.

In haar allereerste hoofdrol gaat Leslie Mann (Allen Gregory, foto) tien afleveringen lang Margot Cleary-Lopez spelen in The Power. De nieuwe Amazon-serie is gebaseerd op het gelijknamige feministische sciencefictionboek van Naomi Alderman. De serie heeft van Amazon een bestelling gekregen van tien afleveringen en zal wereldwijd in meer dan 200 landen en territoria in première gaan bij Amazon Prime Video.


In het boek, dat wel vergeleken wordt met Margret Atwoods boek The Handmaid's Tale, ontwikkelen vrouwen opeens de kracht om mensen met een eenvoudige aanraking te elektrocuteren. In eerste instantie wordt het vermogen behandeld als een besmettelijke ziekte, waarbij vrouwen in quarantaine worden geplaatst terwijl het van persoon op persoon overgaat. Maar het duurde niet lang dat vrouwen over de hele wereld de macht grijpen. Daarbij doden zij soms de mannen aan de macht die in de weg staan.

Reed Morana (The Handmaid's Tale) zal de serie regisseren en Alderman zal de serie in een schrijverskamer bestaande uit alleen vrouwen neerpennen. Amazon heeft nog geen premièredatum aangekondigd.

8512 The Power
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2