Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Power, nieuwe serie van Amazon

The Power, nieuwe serie van Amazon

De nieuwe Amazon-serie The Power, gebaseerd op een boek, heeft al ook een hoofdrolspeelster gecast.
In haar allereerste hoofdrol gaat Leslie Mann (Allen Gregory, foto) tien afleveringen lang Margot Cleary-Lopez spelen in The Power. De nieuwe Amazon-serie is gebaseerd op het gelijknamige feministische sciencefictionboek van Naomi Alderman. De serie heeft van Amazon een bestelling gekregen van tien afleveringen en zal wereldwijd in meer dan 200 landen en territoria in première gaan bij Amazon Prime Video.


In het boek, dat wel vergeleken wordt met Margret Atwoods boek The Handmaid's Tale, ontwikkelen vrouwen opeens de kracht om mensen met een eenvoudige aanraking te elektrocuteren. In eerste instantie wordt het vermogen behandeld als een besmettelijke ziekte, waarbij vrouwen in quarantaine worden geplaatst terwijl het van persoon op persoon overgaat. Maar het duurde niet lang dat vrouwen over de hele wereld de macht grijpen. Daarbij doden zij soms de mannen aan de macht die in de weg staan.

Reed Morana (The Handmaid's Tale) zal de serie regisseren en Alderman zal de serie in een schrijverskamer bestaande uit alleen vrouwen neerpennen. Amazon heeft nog geen premièredatum aangekondigd.

8512 The Power
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten