Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Power, nieuwe serie van Amazon

De nieuwe Amazon-serie The Power, gebaseerd op een boek, heeft al ook een hoofdrolspeelster gecast.

In haar allereerste hoofdrol gaat Leslie Mann (Allen Gregory, foto) tien afleveringen lang Margot Cleary-Lopez spelen in The Power. De nieuwe Amazon-serie is gebaseerd op het gelijknamige feministische sciencefictionboek van Naomi Alderman. De serie heeft van Amazon een bestelling gekregen van tien afleveringen en zal wereldwijd in meer dan 200 landen en territoria in première gaan bij Amazon Prime Video.


In het boek, dat wel vergeleken wordt met Margret Atwoods boek The Handmaid's Tale, ontwikkelen vrouwen opeens de kracht om mensen met een eenvoudige aanraking te elektrocuteren. In eerste instantie wordt het vermogen behandeld als een besmettelijke ziekte, waarbij vrouwen in quarantaine worden geplaatst terwijl het van persoon op persoon overgaat. Maar het duurde niet lang dat vrouwen over de hele wereld de macht grijpen. Daarbij doden zij soms de mannen aan de macht die in de weg staan.

Reed Morana (The Handmaid's Tale) zal de serie regisseren en Alderman zal de serie in een schrijverskamer bestaande uit alleen vrouwen neerpennen. Amazon heeft nog geen premièredatum aangekondigd.

8512 The Power
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Vandaag, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Vandaag, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6