Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney+ komt met dramaserie Big Shot

Disney+ komt met dramaserie Big Shot

Acteur John Stamos gaat de hoofdrol spelen in Big Shot, een nieuwe Disney+ serie geschreven en uitvoerend geproduceerd door David E. Kelley en Dean Lorey.
De serie wordt geproduceerd door ABC Studios, een onderdeel van Disney Television Studios. Big Shot krijgt tien afleveringen van een uur. De serie volgt een humeurige basketbalcoach bij een universiteit, gespeeld door John Stamos, die ontslagen wordt en daarna aan de slag gaat als docent en coach op een elitaire privéschool voor meisjes.

"John is absoluut perfect voor deze rol en we zijn heel blij dat hij deze rol speelt", aldus Agnes Chu van Disney+. "Wij hebben veel interesse voor sportverhalen en de serie Big Shot zal zowel inspireren als vermaken."


John Stamos

John Stamos is ondermeer bekend van de succesvolle serie You, waarvan het eerste seizoen werd gemaakt door de zender Lifetime. Dat is inmiddels te zien bij Netflix en het tweede seizoen zal verschijnen op 30 december bij Netflix. De grote doorbraak van John Stamos kwam in 1987 met de serie Full House. Vanaf 2005 speelde hij de hoofdrol in de serie Jake in Progress.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten