Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in november 2019

Keizersvrouwen, Dit zijn wij, Servant, Harley Quinn, His Dark Materials, See, The Morning Show: deze en nog veel meer series die in première gaan in november vind je hieronder.

Hieronder staan alle* series die nieuw zijn en in hun première beleven in november 2019.

Dickinson

Te zien vanaf: Vrijdag 1 november bij AppleTV+.
Het verhaal: Dickinson is een drama uit de 19e eeuw, waarin de wereld van de schrijfster Emily Dickinson wordt verkend tijdens het begin van haar carrière.
De cast: Hailee Steinfeld, Jane Krakowski, Toby Huss, Anna Baryshnikov en Ella Hunt.
Genre: Drama


See

Te zien vanaf: Vrijdag 1 november bij AppleTV+.
Het verhaal: In de toekomst is de mens blind geworden en moet hij de maatschappij opnieuw opbouwen zonder zijn belangrijkste zintuig. Alles verandert echter in See wanneer een tweeling geboren wordt met zicht.
De cast: Jason Momoa, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Alfre Woodard, Hera Hilmar en Sylvia Hoeks.
Genre: Sciencefiction


The Morning Show

Te zien vanaf: Vrijdag 1 november bij AppleTV+.
Het verhaal: In The Morning Show krijgen we een kijkje achter de schermen van de levens van de mensen die Amerika helpen 's morgens wakker te worden en de unieke uitdagingen onderzoeken waarmee de mannen en vrouwen worden geconfronteerd die dit dagelijkse ritueel op televisie uitvoeren.
De cast: Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Billy Crudup, Nestor Carbonell, Bel Powley en Karen Pittman.
Genre: Drama


For All Mankind

Te zien vanaf: Vrijdag 1 november bij AppleTV+.
Het verhaal: In For All Mankind zien we wat er zou zijn gebeurd als ‘s werelds grootmachten nu nog steeds zouden vechten om de eer van de eerste man/vrouw op de maan?
De cast: Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt en Jodi Balfour.
Genre: Sciencefiction


Ghostwriter (2019)

Te zien vanaf: Vrijdag 1 november bij AppleTV+.
Het verhaal: Wanneer een geest in Ghostwriter (2019) rondspookt in een buurt boekwinkel en fictieve personages in de echte wereld begint vrij te laten, gaan vier kinderen samenwerken, om een spannend mysterie op te lossen rond de onvoltooide zaken van de geest.
De cast: Isaac Arellanes, Amadi Chapata, Hannah Levinson en Justin Snachez.
Genre: Kinder


His Dark Materials

Te zien vanaf: Zondag 3 november bij BBC One.
Het verhaal: Lyra Belacqua leeft in een wereld waar ijsberen pantser dragen, de zielen van mensen buiten hun eigen lichaam in wezens genaamd Daemons leven en een mysterieus stofje genaamd Dust het geheim van onbeperkte macht verbergt. Wanneer haar vriend Roger en een aantal andere kinderen vermist raken, gaat Lyra op reis om ze terug te brengen. Onderweg komt ze een kleurrijke cast aan personages tegen, waaronder Lord Asriel, Ms. Coulter en Lee Scoresby.
De cast: Dafne Keen, James McAvoy, Ruth Wilson en Lin-Manuel Miranda.
Genre: Fantasy


De twaalf

Te zien vanaf: Zondag 3 november bij Een.
Het verhaal: Twaalf burgers worden opgeroepen in De twaalf als jury van een ophefmakende moordzaak. Zij hebben geen simpele taak: ze beslissen over de schuld of onschuld van de gerespecteerde schooldirectrice Frie Palmers (46), die wordt beschuldigd van twee moorden. Het proces blijkt niet alleen bepalend voor het lot van Frie, ook het leven van de juryleden neemt door de geruchtmakende moordzaak een hele nieuwe wending. Op den duur wordt de assisenzaak niet alleen het proces van de beschuldigde, maar ook dat van de juryleden zelf.
De cast: Maaike Cafmeyer, Josse De Pauw, Johan Heldenbergh, Lynn Van Royen, Tom Vermeir, Charlotte De Bruyne, Zouzou Ben Chikha, Piet De Praitere, Peter Gorissen, Maaike Neuville en Anne-Mieke Ruyten.
Genre: Juridische drama


The Devil Next Door

Te zien vanaf: Maandag 4 november bij Netflix.
Het verhaal: Een grootvader uit Cleveland wordt in The Devil Next Door berecht in Israël, beschuldigd van het zijn van de beruchte nazi-vernietigingskampwacht bekend als Ivan de Verschrikkelijke.
Genre: Documentaire


We Were Tomorrow

Te zien vanaf: Donderdag 1 augustus bij Syfy.
Het verhaal: Navigerend door drie levens, proberen Evelyn en Noah in We Were Tomorrow de waarheid over hun lotsbestemming te achterhalen met Warrick en Siena. Echter hun pogingen om de stervende wereld te ontvluchten, wordt gecompliceerd wanneer Kaïn, een onsterfelijke, besluit om ze op te jagen.
De cast: Thomas Davenport, Jason Wilder , Tessa James, Gyton Grantley, Alicia Banit en Madeleine Kennedy.
Genre: Bovennatuurlijk

Keizersvrouwen

Te zien vanaf: Zondag 10 november bij AVROTROS.
Het verhaal: In Keizersvrouwen staan vrouwen in het middelpunt; ze zijn sterk, meedogenloos en aantrekkelijk. Xandra Keizer is een moeder en echtgenoot die een dubbelleven leidt als hoofd van een high-class escortbureau.
De cast: Karina Smulders, Susan Radder, Hilde van Mieghem, Matteo van der Grijn, Imanuelle Grives en Dragan Bakema.
Genre: Drama


The Mandalorian

Te zien vanaf: Dinsdag 12 november bij Disney+.
Het verhaal: The Mandalorian speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en de opkomst van de First Order. Het volgt een eenzame huurmoordenaar in de buitenrand van het sterrenstelsel.
De cast: Pedro Pascal, Nick Nolte, Omid Abtahi, Werner Herzog en Gina Carano.
Genre: Sciencefiction


De 12 van Schouwendam

Te zien vanaf: Dinsdag 12 november bij Videoland.
Het verhaal: De typisch Nederlandse plaats Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een zestienjarig meisje en een zeventienjarige jongen ieder spoor. Als op een dag in De 12 van Schouwendam een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven. Wie is hij en wat heeft hij met de verdwijningen van destijds te maken? Als er vervolgens dodelijke slachtoffers vallen, slaat de paranoia in het dorp volledig toe en zet dat de onderlinge verhouding van alle karakters op scherp.
De cast: Huub Stapel, Hajo Bruins, Carine Crutzen, Meral Polat, Gijs Naber en Fockeline Ouwerkerk,
Genre: Anthologie


High School Musical: The Musical: The Series

Te zien vanaf: Dinsdag 12 november bij Disney+.
Het verhaal: High School Musical: The Musical: The Series volgt een groep studenten op East High die een uitvoering van High School Musical opvoeren voor hun wintertheaterproductie, om zich te realiseren dat er net zoveel drama buiten het podium gebeurt als op het podium.
De cast: Joshua Bassett, Olivia Rodrigo, Sofia Wylie, Matt Cornett, Dara Renee en Julia Lester.
Genre: Musical


The World According to Jeff Goldblum

Te zien vanaf: Dinsdag 12 november bij Disney+.
Het verhaal: In The World According to Jeff Goldblum, de titel zegt het al. Elke aflevering draait om iets waar we allemaal van houden, zoals sneakers of ijsjes, hij ontrafeld deze 'dagelijkse' objecten en komt op verrassende connecties, science en geschiedenis.
De presentator: Jeff Goldblum.
Genre: Documentaire


Dit zijn wij

Te zien vanaf: Donderdag 14 november bij KRO-NCRV.
Het verhaal: De dramaserie Dit zijn wij vertelt het verhaal van de jonge ouders Johan en Anna, die hun kinderen op de best mogelijke manier proberen op te voeden. Daarnaast volgen we ook nog drie andere personages, de 35-jarigen Katja, Kasper en Edgar. Ze worstelen met hun persoonlijke uitdagingen, maar hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. Deze liefdevolle, ontroerende serie onthult hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven impact hebben op wie we zijn en willen worden.
De cast: Fockeline Ouwerkerk, Vincent van der Valk, Esmée van Kampen, Kay Greidanus en Romano Haynes
Genre: Drama

Dollface

Te zien vanaf: Vrijdag 15 november bij Hulu.
Het verhaal: Dollface volgt een jonge vrouw die, na te zijn gedumpt door haar oude vriend, moet omgaan met haar eigen verbeeldingskracht om letterlijk en figuurlijk opnieuw de wereld van vrouwen te betreden en de vrouwelijke vriendschappen die ze achterliet, nieuw leven in te blazen.
De cast: Kat Dennings, Shay Mitchell, Esther Povitsky en Brenda Song.
Genre: Komedie


Mortel

Te zien vanaf: Donderdag 21 november bij Netflix.
Het verhaal: Sofiane, Victor en Luisa zijn in Mortel drie scholieren die op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen hebben. Toch proberen ze samen de moordenaar van de broer van Sofiane op te sporen, waarbij ze de hulp oproepen van een voodoo geest. De invloed van de geest lijkt Sofiane echter al snel tot waanzin te drijven.
De cast: Carl Malapa, Nemo Schiffman, Manon Bresch en Corentin Fila.
Genre: Horror


Dolly Parton's Heartstrings

Te zien vanaf: Vrijdag 22 november bij Netflix.
Het verhaal: Elke aflevering van Dolly Parton's Heartstrings zal gebaseerd zijn op een van de liederen van Parton. De zangeres verschijnt ook voor de camera, met een acteursrol in de aflevering of tijdens de introductie van de aflevering.
De cast: Dolly Parton, Colin O’Donoghue en Julianne Hough.
Genre: Dramedy


Toms Ierland

Te zien vanaf: Zaterdag 23 november bij NTR.
Het verhaal: Ierland is het groene eiland aan de rand van Europa waar het vaak regent, waar veel gezongen wordt en waar tot voor kort het sektarische geweld gemakkelijk oplaaide. Veel meer dan dat weet Tom Egbers ook niet over het land dat de opa van zijn opa rond 1850 vanwege de hongersnood moest ontvluchten. In de serie Toms Ierland - de opvolger van het vorig jaar uitgezonden en veelgeprezen Toms Engeland - wil Tom het land van zijn Ierse voorouders leren kennen. Al snel ontdekt hij dat Ierland volop in beweging is. Het ontworstelt zich aan de druk van de katholieke kerk en weet de eeuwenlange overheersing van de Engelsen eindelijk te weerstaan. Maar juist nu de toekomst er zo hoopvol uitziet, besluit Engeland tot de Brexit. Die zal ongetwijfeld heel grote gevolgen hebben voor de Ieren. Voor de handel, de migratie, maar ook voor de sluimerende conflicten tussen de Republiek Ierland en Noord-Ierland. Toms Ierland is een prachtig land, met een eigen, rijke en veelzijdige cultuur. Maar opnieuw dreigt Engeland de toekomst te vergallen.
De presentator: Tom Egbers.
Genre: Reis documentaire

Merry Happy Whatever

Te zien vanaf: Donderdag 28 november bij Netflix.
Het verhaal: Een vader met een sterke wil gaat in Merry Happy Whatever om met de stress van het vakantieseizoen wanneer zijn dochter haar nieuwe vriend mee naar huis neemt voor Kerstmis.
De cast: Bridgit Mendler, Ashley Tisdale, Dennis Quaid, Brent Morin, Hayes MacArthur en Adam Rose.
Genre: Komedie


FC De Helden

Te zien vanaf: Donderdag 28 november bij KRO-NCRV.
Het verhaal: Voor iedere jongen en meisje die van voetbal houdt is er een ultieme droom: spelen bij een profclub! In de televisieserie FC De Helden volgen we de opstart van de Bijzondere Eredivisie, de allereerste G-voetbalcompetitie ter wereld waarin profclubs een G-team afvaardigen. Dankzij dit initiatief van de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) kan een voetbaldroom vanaf nu ook uitkomen voor jongens en meiden met een handicap.
De presentator: Klaas van Kruistum
Genre: Sport special interest

Servant

Te zien vanaf: Donderdag 28 november bij AppleTV+.
Het verhaal: Een echtpaar uit Philadelphia rouwt in Servant om een onuitsprekelijke tragedie die een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.
De cast: Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Rupert Grin ten Nell Tiger Free.
Genre: Sciencefiction


Harley Quinn

Te zien vanaf: Vrijdag 29 november bij DCUniverse.
Het verhaal: Harley Quinn, gebaseerd op de DC-personages, richt zich op Harley Quinn, die de zaken voor eens en voor altijd definitief met de Joker heeft verbroken en poogt om het op zichzelf te maken als de criminele Queenpin van Gotham City.
De stemmencast: Kaley Cuoco, Lake Bell Alan Tudyk, Diedrich Bader, Giancarlo Esposito en Jim Rash.
Genre: Animatie


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
31 okt 2019 12:55 -
Ik zit reikhalzend uit te kijken naar His Dark Materials. En ik denk dat ik The Mandalorian ook een kans ga geven
Reageer

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Vandaag, 09:00
2
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
2
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1