Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
BBC komt met komedieserie The Witchfinder

BBC komt met komedieserie The Witchfinder

BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
De serie krijgt zes afleveringen van dertig minuten. The Witchfinder speelt zich af in 1647 en de angst voor hekserij is dan groot. Bijgeloof en een bereidheid om buitenstaanders tot zondebok te maken, hebben een situatie van achterdocht gecreëerd waarin weinigen veilig zijn. In deze situatie kan hekserij floreren, omdat zelfbenoemde experts de heldenstatus bereiken door beschuldigingen van hekserij te onderzoeken en bekentenissen af ​​te dwingen.


Daisy May Cooper

Een falende tovenaar (gespeeld door Tim Key) reist met een vermoedelijke heks (gespeeld door Daisy May Cooper) door Engeland. Maar de heks is de slechtst mogelijke reisgenoot: een nieuwsgierige, onvriendelijke vrouw die de reis in een levensveranderende beproeving verandert.

The Witchfinder wordt gemaakt door Neil en Rob Gibbons (Hang Ups). Kate Daughton van de BBC zegt: “In The Witchfinder zijn de broers Gibbons erin geslaagd om een ​​tijdloos dwingend vreemd stel te creëren, samen gedwongen op een reis door een van de meest verbijsterende momenten uit de Engelse geschiedenis. Tim Key en Daisy May Cooper zijn twee van de grappigste mensen in het Verenigd Koninkrijk en ik kan niet wachten om hen te zien omgaan met genderpolitiek en mannelijke privileges.”

De BBC heeft nog niet gemeld wanneer de serie The Witchfinder van start gaat.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten