Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Super Pumping: The Battle for Uber nieuwe serie bij Showtime

Super Pumping: The Battle for Uber nieuwe serie bij Showtime

Brian Koppelman en David Levien ontwikkelen een nieuwe gelimiteerde serie voor Showtime over het ‘taxi’-bedrijf Uber.
Koppelman (foto (l) en Levien (foto (r) zijn de bedenkers en showrunners van de serie Billions, ook van Showtime. Bij Super Pumping: The Battle for Uber zullen zij gaan dienen als schrijvers en uitvoerend producenten. De serie is gebaseerd op het boek van Mike Isaac Super Pumping: The Battle for Uber. De schrijver zal optreden als mede-uitvoerend producent van het project dat wordt geproduceerd door Showtime.



Het zal draaien om Travis Kalanick, de voormalig CEO van Uber, die uiteindelijk werd verdreven door een coup in de directiekamer. Het project zal het verhaal vertellen van het beginnende transport ‘taxi’ bedrijf met de hoogte- en dieptepunten in Silicon Valley.

"Het verhaal van Uber is rijk aan plotwendingen, unieke persoonlijkheden en belangrijke implicaties voor het Amerikaanse bedrijfsleven", vertelde Jana Winograde, co-president van entertainment bij Showtime. "Het is een casus over vindingrijkheid en krankzinnigheid, en er zijn geen schrijvers beter geschikt dan Brian en David om dit bedrijf en de mensen die het runnen, letterlijk en figuurlijk te ontdekken."

Wanneer de nieuwe serie in première zal gaan en wie de castleden zullen zijn is nog niet bekend gemaakt door Showtime.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten