Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO heeft de serie Maniac Cop besteld

Maniac Cop komt eindelijk naar de televisie. HBO heeft een serie besteld, gebaseerd op de klassieke film-franchise.

De eerste film van Maniac Cop ging in première in 1988 en er volgden daarna nog twee films. Nicolas Winding Refn (Too Old to Die Young, foto) en John Hyams (Z Nation) zitten achter de nieuwe serie, die eigenlijk bedoeld was als een reboot-film in 2016. Dat plan mislukte en het evolueerde in plaats daarvan naar een televisieserie.De nieuwe serie speelt zich af in Los Angeles en vertelt het verhaal van een moordenaar waarvan iedereen zich afvraagt: Wat is hij? Refn zei het volgende over Maniac Cop: "Ik ben altijd een toegewijde bewonderaar van John Hyams geweest. We hebben het al een aantal jaren over een nieuwe Maniac Cop-film, maar terwijl we aan het materiaal bleven werken, wilden we de wereld die we aan het creëren waren verder verkennen. Door Maniac Cop in een serie te veranderen, kunnen we onze wildste ambities realiseren en een enorm publiek bereiken via partners HBO en Canal+. Deze serie zal een onvervalste, actievolle horror odyssee zijn. Gezien de huidige toestand van de wereld zal Maniac Cop echter ook een krachtig commentaar zijn op de achteruitgang van de beschaving."

Refn zal optreden als showrunner, en hij zal ook het hele seizoen regisseren met John Hyams. Een première datum voor de serie is niet vastgesteld.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
dinsdag, 10:00