Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO heeft de serie Maniac Cop besteld

Maniac Cop komt eindelijk naar de televisie. HBO heeft een serie besteld, gebaseerd op de klassieke film-franchise.

De eerste film van Maniac Cop ging in première in 1988 en er volgden daarna nog twee films. Nicolas Winding Refn (Too Old to Die Young, foto) en John Hyams (Z Nation) zitten achter de nieuwe serie, die eigenlijk bedoeld was als een reboot-film in 2016. Dat plan mislukte en het evolueerde in plaats daarvan naar een televisieserie.De nieuwe serie speelt zich af in Los Angeles en vertelt het verhaal van een moordenaar waarvan iedereen zich afvraagt: Wat is hij? Refn zei het volgende over Maniac Cop: "Ik ben altijd een toegewijde bewonderaar van John Hyams geweest. We hebben het al een aantal jaren over een nieuwe Maniac Cop-film, maar terwijl we aan het materiaal bleven werken, wilden we de wereld die we aan het creëren waren verder verkennen. Door Maniac Cop in een serie te veranderen, kunnen we onze wildste ambities realiseren en een enorm publiek bereiken via partners HBO en Canal+. Deze serie zal een onvervalste, actievolle horror odyssee zijn. Gezien de huidige toestand van de wereld zal Maniac Cop echter ook een krachtig commentaar zijn op de achteruitgang van de beschaving."

Refn zal optreden als showrunner, en hij zal ook het hele seizoen regisseren met John Hyams. Een première datum voor de serie is niet vastgesteld.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00
61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Fenix is een Nederlandse misdaadserie die in maart 2018 werd gelanceerd door KPN Presenteert.
Gisteren, 10:00
Van Helsing is een Amerikaans-Canadese serie van de zender Syfy. De serie ging in première in september 2016 en eind 2019 heeft Syfy het vierde seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00