Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ bestelt serie Masters of the Air

Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.

De makers zijn Amblin Television van Steven Spielberg en Playtone van Tom Hanks en Gary Goetzman. Het is een vervolg op de Emmy-winnende HBO miniseries Band of Brothers en The Pacific. HBO had blijkbaar geen interesse in een vervolg, en daarom heeft Apple TV+ de serie besteld.

8416 MastersoftheAir

Het boek vertelt het verhaal van de Amerikaanse bommenwerpers in de Tweede Wereldoorlog, die Hitler in grote problemen brachten. De serie zal ongeveer acht uur lang zijn en de productiekosten zijn ruim $ 200 miljoen. De eerdere series Band of Brothers en The Pacific kregen in totaal 43 Emmy-nominaties en 14 Emmy-overwinningen, waaronder de Outstanding Limited Series voor beiden.

De serie wordt geschreven door Band of Brothers-auteur John Orloff, die ook een co-executive producent is, samen met Graham Yost. Masters of the Air zal uitsluitend te zien zij bij Apple TV+.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_H3nDri3
12 okt 2019 12:27 -
Wordt Apple+ voor iedereen beschikbaar of alleen op Apple producten?
Reageer
avatar_Solis
12 okt 2019 14:09
Voor iedereen lijkt me.
Reageer
avatar_ferkoud
12 okt 2019 19:57 -
4,99 per maand, en gratis bij aanschaf van bepaalde apple producten
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Vandaag, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Vandaag, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Vandaag, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Vandaag, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03