Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ bestelt serie Masters of the Air

Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.

De makers zijn Amblin Television van Steven Spielberg en Playtone van Tom Hanks en Gary Goetzman. Het is een vervolg op de Emmy-winnende HBO miniseries Band of Brothers en The Pacific. HBO had blijkbaar geen interesse in een vervolg, en daarom heeft Apple TV+ de serie besteld.

8416 MastersoftheAir

Het boek vertelt het verhaal van de Amerikaanse bommenwerpers in de Tweede Wereldoorlog, die Hitler in grote problemen brachten. De serie zal ongeveer acht uur lang zijn en de productiekosten zijn ruim $ 200 miljoen. De eerdere series Band of Brothers en The Pacific kregen in totaal 43 Emmy-nominaties en 14 Emmy-overwinningen, waaronder de Outstanding Limited Series voor beiden.

De serie wordt geschreven door Band of Brothers-auteur John Orloff, die ook een co-executive producent is, samen met Graham Yost. Masters of the Air zal uitsluitend te zien zij bij Apple TV+.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_H3nDri3
12 okt 2019 12:27 -
Wordt Apple+ voor iedereen beschikbaar of alleen op Apple producten?
Reageer
avatar_Solis
12 okt 2019 14:09
Voor iedereen lijkt me.
Reageer
avatar_ferkoud
12 okt 2019 19:57 -
4,99 per maand, en gratis bij aanschaf van bepaalde apple producten
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Vandaag, 15:00
Hallmark Channel heeft Amerikaans-Canadese familiedramaserie Chesapeake Shores verlengd met een vijfde seizoen.
Vandaag, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
HBO heeft besloten de limited-serie The Third Day uit te stellen.
Vandaag, 12:00
1
NBC heeft bekend gemaakt wanneer het laatste seizoen van Blindspot van start gaat.
Vandaag, 11:00
1