Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ bestelt serie Masters of the Air

Apple TV+ bestelt serie Masters of the Air

Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
De makers zijn Amblin Television van Steven Spielberg en Playtone van Tom Hanks en Gary Goetzman. Het is een vervolg op de Emmy-winnende HBO miniseries Band of Brothers en The Pacific. HBO had blijkbaar geen interesse in een vervolg, en daarom heeft Apple TV+ de serie besteld.

8416 MastersoftheAir

Het boek vertelt het verhaal van de Amerikaanse bommenwerpers in de Tweede Wereldoorlog, die Hitler in grote problemen brachten. De serie zal ongeveer acht uur lang zijn en de productiekosten zijn ruim $ 200 miljoen. De eerdere series Band of Brothers en The Pacific kregen in totaal 43 Emmy-nominaties en 14 Emmy-overwinningen, waaronder de Outstanding Limited Series voor beiden.

De serie wordt geschreven door Band of Brothers-auteur John Orloff, die ook een co-executive producent is, samen met Graham Yost. Masters of the Air zal uitsluitend te zien zij bij Apple TV+.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 12 oktober 2019, 12:27
Wordt Apple+ voor iedereen beschikbaar of alleen op Apple producten?
Solis
Solis 12 oktober 2019, 14:09
Voor iedereen lijkt me.
ferkoud
ferkoud 12 oktober 2019, 19:57
4,99 per maand, en gratis bij aanschaf van bepaalde apple producten
Log in om een reactie achter te laten