Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC komt met dramaserie Bridge & Tunnel

ABC werkt aan de dramaserie Bridge & Tunnel. Het is een project van producent Melissa Carter, Ellen DeGeneres en Jeff Kleeman.

De soapachtige serie krijgt afleveringen van een uur en draait om drie sjofele vrienden die alles zullen doen om hun dromen te realiseren om de beste high-end makelaars van Manhattan te worden. Ze helpen elkaar terwijl de ups en downs van liefde, verlies en rivaliteit hun levens veranderen.


Ellen DeGeneres

Melissa Carter schrijft het script en zal uitvoerend produceren met Ellen DeGeneres en Jeff Kleeman. ABC wilde graag 'een grote, provocerende soap' lanceren, vertelde de entertainment-president Karey Burke in augustus aan Deadline. Bridge & Tunnel valt onder de nieuwe meerjarige deal die Melissa Carter heeft gesloten met Warner Horizon Scripted Television. Melissa Carter werkte eerder aan de series Famous in Love en Queen Sugar. Ellen DeGeneres is bekend van de televisieserie Joey en haar programma The Ellen DeGeneres Show.

ABC heeft nog niet gemeld wanneer Bridge & Tunnel beschikbaar zal komen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08