Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC komt met dramaserie Bridge & Tunnel

ABC werkt aan de dramaserie Bridge & Tunnel. Het is een project van producent Melissa Carter, Ellen DeGeneres en Jeff Kleeman.

De soapachtige serie krijgt afleveringen van een uur en draait om drie sjofele vrienden die alles zullen doen om hun dromen te realiseren om de beste high-end makelaars van Manhattan te worden. Ze helpen elkaar terwijl de ups en downs van liefde, verlies en rivaliteit hun levens veranderen.


Ellen DeGeneres

Melissa Carter schrijft het script en zal uitvoerend produceren met Ellen DeGeneres en Jeff Kleeman. ABC wilde graag 'een grote, provocerende soap' lanceren, vertelde de entertainment-president Karey Burke in augustus aan Deadline. Bridge & Tunnel valt onder de nieuwe meerjarige deal die Melissa Carter heeft gesloten met Warner Horizon Scripted Television. Melissa Carter werkte eerder aan de series Famous in Love en Queen Sugar. Ellen DeGeneres is bekend van de televisieserie Joey en haar programma The Ellen DeGeneres Show.

ABC heeft nog niet gemeld wanneer Bridge & Tunnel beschikbaar zal komen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00