Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC komt met dramaserie Bridge & Tunnel

ABC werkt aan de dramaserie Bridge & Tunnel. Het is een project van producent Melissa Carter, Ellen DeGeneres en Jeff Kleeman.

De soapachtige serie krijgt afleveringen van een uur en draait om drie sjofele vrienden die alles zullen doen om hun dromen te realiseren om de beste high-end makelaars van Manhattan te worden. Ze helpen elkaar terwijl de ups en downs van liefde, verlies en rivaliteit hun levens veranderen.


Ellen DeGeneres

Melissa Carter schrijft het script en zal uitvoerend produceren met Ellen DeGeneres en Jeff Kleeman. ABC wilde graag 'een grote, provocerende soap' lanceren, vertelde de entertainment-president Karey Burke in augustus aan Deadline. Bridge & Tunnel valt onder de nieuwe meerjarige deal die Melissa Carter heeft gesloten met Warner Horizon Scripted Television. Melissa Carter werkte eerder aan de series Famous in Love en Queen Sugar. Ellen DeGeneres is bekend van de televisieserie Joey en haar programma The Ellen DeGeneres Show.

ABC heeft nog niet gemeld wanneer Bridge & Tunnel beschikbaar zal komen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
5
Brian Koppelman en David Levien ontwikkelen een nieuwe gelimiteerde serie voor Showtime over het ‘taxi’-bedrijf Uber.
vrijdag, 13:00