Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS Studios maakt serie over Donald Trump en FBI-directeur

CBS Studios maakt serie over Donald Trump en FBI-directeur

Brendan Gleeson gaat de rol van de Amerikaanse president Donald Trump spelen in een nieuwe serie gebaseerd op het boek van voormalig FBI-directeur James Comey.
Deadline meldt ook dat Dumb & Dumber-acteur Jeff Daniels in de huid van James Comey kruipt. In de productie van CBS Studios wordt het verhaal van Comey verteld, die het boek A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership schreef over zijn tijd als directeur van de FBI. Hij werd in 2017 door Trump ontslagen.


Brendan Gleeson

Brendan Gleeson is bekend van Mr. Mercedes en Jeff Daniels was eerder te zien in de serie Godless (2017). Regisseur Billy Ray is verantwoordelijk voor de verfilming van het boek van Comey. "Er is bijna geen grotere uitdaging te bedenken op acteergebied dan het spelen van president Trump", vindt Ray. "Niet veel acteurs zouden dit aankunnen, maar Brendan wel. Ik ben hier heel enthousiast over", aldus de regisseur.

Gleeson is vooral bekend van zijn rol als Alastor Moody in de Harry Potter-filmreeks. De opnames van de miniserie die in totaal vier uur moet duren, beginnen volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

LosLimbos
LosLimbos 9 oktober 2019, 12:55
Is niet de eerste serie met Gleeson. Hij speelt ook in Mr Mercedes. Jeff Daniels heeft ook in meerdere series gespeeld.
Log in om een reactie achter te laten