Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

CBS Studios maakt serie over Donald Trump en FBI-directeur

Brendan Gleeson gaat de rol van de Amerikaanse president Donald Trump spelen in een nieuwe serie gebaseerd op het boek van voormalig FBI-directeur James Comey.

Deadline meldt ook dat Dumb & Dumber-acteur Jeff Daniels in de huid van James Comey kruipt. In de productie van CBS Studios wordt het verhaal van Comey verteld, die het boek A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership schreef over zijn tijd als directeur van de FBI. Hij werd in 2017 door Trump ontslagen.


Brendan Gleeson

Brendan Gleeson is bekend van Mr. Mercedes en Jeff Daniels was eerder te zien in de serie Godless (2017). Regisseur Billy Ray is verantwoordelijk voor de verfilming van het boek van Comey. "Er is bijna geen grotere uitdaging te bedenken op acteergebied dan het spelen van president Trump", vindt Ray. "Niet veel acteurs zouden dit aankunnen, maar Brendan wel. Ik ben hier heel enthousiast over", aldus de regisseur.

Gleeson is vooral bekend van zijn rol als Alastor Moody in de Harry Potter-filmreeks. De opnames van de miniserie die in totaal vier uur moet duren, beginnen volgende maand.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_LosLimbos
09 okt 2019 12:55 -
Is niet de eerste serie met Gleeson. Hij speelt ook in Mr Mercedes. Jeff Daniels heeft ook in meerdere series gespeeld.
Reageer

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
5