Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Beelden van spin-off The Walking Dead

Beelden van spin-off The Walking Dead

De nieuwe spin-off van The Walking Dead zal komend weekeinde aandacht krijgen tijdens New York Comic Con.
AMC heeft intussen een aantal first-look afbeeldingen uitgebracht van de derde spin-off in het The Walking Dead-universum, die nog geen titel heeft. De serie heeft de volgende castleden: Aliyah Royale als Iris, Alexa Mansour als Hope, Annet Mahendru als Huck, Nicolas Cantu als Elton, Hal Cumpston als Silas, en Nico Tortorella als Felix. Ze zijn te zien op de foto’s die AMC beschikbaar heeft gesteld.

8371 AMC1

De synopsis van de nieuwe serie: “Het derde deel van de franchise zal twee jonge vrouwelijke hoofdrolspelers in beeld brengen en zich richten op de eerste generatie die volwassen wordt in de apocalyps zoals we die kennen. Sommigen zullen helden worden. Sommigen zullen schurken worden. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd. Volwassen en gecementeerd in hun identiteit, zowel goede als slechte.”

8371 AMC2

De serie wordt geproduceerd en gedistribueerd door AMC Studios en gaat in première op AMC in het voorjaar van 2020. Het filmen begon afgelopen zomer in Virginia voor de eerste tien afleveringen van de horrorserie. 

8371 AMC3

Inmiddels is er ook een trailer verschenen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

E71
E71 4 oktober 2019, 20:10
FTWD is al minder dan TWD en dit lijkt me niet veel beter te worden. En hoeveel zombie series binnen hetzelfde universum wil een mens kijken? Dan ben je echt zombie geil.
seriefan90
seriefan90 6 oktober 2019, 14:17
Idiote opmerking.
Northlander
Northlander 14 oktober 2019, 07:33
Eens
Log in om een reactie achter te laten