Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

AMC komt met twee nieuwe series

AMC heeft groen licht gegeven aan de juridische thrillerserie 61st Street en aan de serie Kevin Can F**k Himself.

61st Street is een project van BAFTA-winnaar Peter Moffat (Criminal Justice). Er worden twee seizoenen gerealiseerd. De serie volgt Moses Johnson, een veelbelovende zwarte middelbare schoolatleet, die wordt meegesleept in het beruchte corrupte strafrechtsysteem van Chicago. Door de politie beschouwd als een verondersteld bendelid, bevindt hij zich in het oog van de storm terwijl politie en officieren van justitie wraak zoeken voor de dood van een officier tijdens drugsmisbruik. 61st Street is eigentijds en provocerend en gaat in tegen de systematische juridische fouten in enkele van de meest kwetsbare gemeenschappen van de Verenigde Staten.


Peter Moffat

De serie Kevin Can F**k Himself onderzoekt het geheime leven van een sitcom-vrouw. Het lijkt de televisieconventie te doorbreken en te vragen hoe de wereld er werkelijk uit ziet door haar ogen. Kevin Can F**k Himself wordt gedeeltelijk opgenomen met één camera en en de sitcom-beelden met meerdere camera’s. Dat is een interessant experiment. Het concept van de serie is geschreven door Valerie Armstrong.

AMC heeft nog niet gemeld wanneer de nieuwe series beschikbaar komen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Gisteren, 15:00
2
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Gisteren, 12:00
2
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 15:00