Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over Belgische Netflix Original Into the Night

Meer bekend over Belgische Netflix Original Into the Night

De productie van de allereerste Belgische Netflix Original serie is gestart. In de serie Into the Night speelt een internationale cast uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije.
In Into the Night draait alles om de zon die op onverklaarbare wijze alles doodt wat op zijn pad komt. Een nachtvlucht vanuit Brussel zet koers naar het westen, de donkere nacht in, om zo aan de dodelijke zon te ontsnappen. Aan boord: een stel 'gelukkige' passagiers en hun bemanning, van diverse nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, civiel en militair. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: de wil om de zon te overleven. Op welke manier dan ook.


Pauline Etienne is een Belgische actrice en bekend van de Franse serie Le Bureau des Légendes

De serie is bedacht en wordt geschreven door de Amerikaanse scenarist Jason George, die meewerkte aan onder meer series als Narcos en Scandal. Acteurs die deelnemen zijn Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier.

Into the Night zal in 2020 wereldwijd te zien zijn op Netflix en bestaat uit zes afleveringen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten