Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Made for Love, nieuwe HBO Max-serie gebaseerd op een boek

Ray Romano gaat naar HBO, de Get Shorty acteur gaat samenwerken met de streamingdienst in de nieuwe serie Made for Love.

De serie is gebaseerd op het boek van Alissa Nutting. De donkere komedie volgt Hazel Green (Cristin Milioti (Fargo, foto) die op de vlucht staat na tien jaar te hebben doorgebracht in een verstikkend huwelijk met Byron Gogol, een onstabiele, behoeftige en mogelijk sociopatische tech-miljonair.In Made for Love speelt Romano (foto) de vader van Hazel, Herbert Green, een weduwnaar en gepensioneerde oplichter die relaties schuwt vanwege de angst om te verliezen.De regie is in handen van S.J. Clarkson (Collateral) en het script wordt neergepend door nieuwkomer Alissa Nutting. HBO Max heeft nog geen premièredatum aangekondigd maar HBO Max wordt in de lente van 2020 gelanceerd.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3