Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in oktober 2019

Watchmen, Catherine the Great, Batwoman en Raising Dion zijn slechts een kleine greep uit de nieuwe series die in oktober in première gaan.

Hieronder staan alle* series die nieuw zijn en in oktober hun première beleven.

Almost Family

Te zien vanaf: Woensdag 2 oktober bij FOX.
Het verhaal: Almost Family (eerder bekend als Not Just Me) verteld het verhaal van een enig kind wiens leven op haar kop wordt gezet als haar beroemde vader onthult dat hij zijn eigen sperma heeft gebruikt om meer dan honderd kinderen te verwekken, waaronder twee nieuwe zussen.
De cast: Brittany Snow, Emily Osment, Megalyn Echikunwoke, Timothy Hutton en Victoria Cartagena.
Genre: Drama


Catherine the Great

Te zien vanaf: Donderdag 3 oktober bij Sky Atlantic en maandag 21 oktober bij HBO.
Het verhaal: Catherine the Great speelt zich in het politiek tumultueuze en seksueel geladen hof van de Russische keizerin Catharina de Grote, die gedurende bijna de helft van de 18e eeuw de overheersende macht in heel Rusland uitoefende. De gelimiteerde serie volgt Catherine tegen het einde van haar regering tijdens haar gepassioneerde affaire met Grigory Potemkin. Te midden van schandalen, intriges en immense conflicten ontwikkelen ze een unieke en toegewijde relatie, overwinnen hun tegenstanders en dienen ze samen als de architecten van het hedendaagse Rusland.
De cast: Helen Mirren, Jason Clarke, Antonia Clarke, Georgina Beedle en Thomas Doherty.
Genre: Miniserie


RuPaul's Drag Race (UK)

Te zien vanaf: Donderdag 3 oktober bij BBC Three.
Het verhaal: RuPaul is in RuPaul's Drag Race (UK) opzoek naar Groot Brittannië’s top drag artiesten om ze te bekronen. Maar, het zal meer dan alleen een pruik en een paar hakken kosten als tien deelnemers wekelijks strijden in verschillende uitdagingen. Ook zullen ze tegen elkaar moeten strijden om in de competitie te blijven.
De cast: RuPaul Charles, Michelle Visage, Crystal, Scardy Cat, Baga Chipz en Blu Hydrangae.
Genre: Talentenjacht


Raising Dion

Te zien vanaf: Vrijdag 4 oktober bij Netflix.
Het verhaal: In het superheldendrama Raising Dion gaat het over een alleenstaande moeder, die ontdekt dat haar zoontje over meerdere (en wisselende) superkrachten beschikt. Samen met een vriend van haar overleden man probeert ze deze ontdekking geheim te houden, terwijl ze op zoek gaat naar antwoorden.
De cast: Alisha Wainwright, Ja’Siah Young, Michael B. Jordan, Jazmyn Simon en Sammi Haney.
Genre: Superhelden


Batwoman

Te zien vanaf: Zondag 6 oktober bij The CW.
Het verhaal: Batwoman is gebaseerd op het DC Comics-personage met dezelfde naam. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid gaat Kate Kane als Batwoman de straten van Gotham op. Zij is een lesbische en hoog opgeleide straatjager die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad te laten stoppen.
De cast: Ruby Rose, Meagan Tandy, Nicole Kang, Camrus Johnson, Rachel Skarsten en Elizabeth Anweis.
Genre: Superhelden


In het voetspoor van Bach

Te zien vanaf: Dinsdag 8 oktober bij AVROTROS.
Het verhaal: Tijl Beckand is terug. In het AVROTROS-programma In het voetspoor van Bach wandelt Tijl dwars door Duitsland, op zoek naar het wonderlijke verhaal achter de 400 kilometer-tellende voettocht die componist Bach in 1709 aflegde. Johann Sebastian Bach was 20 jaar oud toen hij bij zijn werkgever, de Neue Kirche in Arnstadt, vier weken vrij vroeg. Zijn missie? Componist en organist Dietrich Buxtehude, zijn allergrootste idool, een keertje live horen spelen. Buxtehude werkte op dat moment in de Noord-Duitse plaats Lübeck, zo'n 400 kilometer ten noorden van Arnstadt. Bach trok zijn wandelschoenen aan en ging op weg.
De presentator: Tijl Beckand.
Genre: Special interest

Rhythm & Flow

Te zien vanaf: Woensdag 9 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Op een missie om nieuw talent te vinden, gaan gastheren Cardi B, Chance the rpaper en Tip 'T.I.' Harris in Rhythm & Flow op zoek naar amateur hip hop zangers die er op wachten om ontdekt te worden.
De presentatoren m/v: Cardi B, Chance the Rapper en Tip ‘T.I.’ Harris.
Genre: Reality


Nancy Drew (2019)

Te zien vanaf: Woensdag 9 oktober bij The CW.
Het verhaal: Nancy Drew (2019) speelt zich af in de zomer nadat Nancy is afgestudeerd op de middelbare school. Ze raakt verwikkeld in een spookachtig moordonderzoek en ontdekt geheimen die dieper gaan dan ze zich ooit had voorgesteld.
De cast: Kennedy McMann, Leah Lewis, Maddison Jaizani, Tunji Kassim, Alex Saxon en Alvina August.
Genre: Mysterie


Are You Afraid of the Dark? (2019)

Te zien vanaf: Vrijdag 11 oktober bij Nickelodeon.
Het verhaal: Are You Afraid of the Dark? (2019) is gebaseerd op de serie uit de jaren 90. Het draait om een groep kinderen die bekend staat als 'The Midnight Society'. De leden ontmoeten elkaar in het bos en om de beurt vertellen ze hun eigen griezelige verhalen.
De cast: Rafael Casal, Miya Cech, Jeremy Ray Taylor, Lyliana Wray, Sam Ashe Arnold en Tamara Smart.
Genre: Anthologie


Treadstone

Te zien vanaf: Dinsdag 15 oktober bij USA Network.
Het verhaal: In een post-Jason Bourne-universum worden slapende agenten van over de hele wereld op mysterieuze wijze 'gewekt' wanneer een CIA black ops-programma dat gedragsveranderingen op zijn proefpersonen gebruikt, genaamd Treadstone, wordt geactiveerd, en hun dodelijke onbewuste proefpersonen op dodelijke missies stuurt .
De cast: Michelle Forbes, Jeremy Irvine, Brian J. Smith, Omar Metwally, Tracy Ifeachor en Hyo Joo Han.
Genre: Misdaad


Limetown

Te zien vanaf: Woensdag 16 oktober bij Facebook Watch.
Het verhaal: Limetown volgt een radiojournalist die er achter probeert te komen wat er is gebeurd met driehonderd mensen die zijn verdwenen uit een neurowetenschappelijk researchinstituut.
De cast: Jessica Biel, Omar Elba, Snaley Tucci en Sherri Saum.
Genre: Thriller


Looking For Alaska

Te zien vanaf: Vrijdag 18 oktober bij Hulu.
Het verhaal: Het verhaal van Looking for Alaska draait om Miles ‘Pudge’ Halter, die naar kostschool gaat met een meisje genaamd Alaska Young. Hij wordt uiteindelijk verliefd op Alaska - maar op een dag veranderen de dingen wanneer Alaska niet op school verschijnt.
De cast: Henry Zaga, Rachel Matthews, Sofia Vassilieva, Timothy Simons en Landry Bender.
Genre: Miniserie


Modern Love

Te zien vanaf: Vrijdag 18 oktober bij Amazon.
Het verhaal: Modern Love onderzoekt liefde in al haar vormen- inclusief seksuele, romantische, familiale, platonische en zelfliefde. Gebaseerd op The New York Times column over liefde en menselijke connectie.
De cast: Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel, Julia Garner, Gary Carr, Shea Whigham en Andy Garcia.
Genre: Romantische komedie


Living with Yourself

Te zien vanaf: Vrijdag 18 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Een man in Living with Yourself die worstelt in het leven, ondergaat een nieuwe spabehandeling die belooft van hem een beter persoon te maken, maar hij ontdekt al snel dat hij is vervangen door een nieuwe en verbeterde versie van zichzelf. Terwijl hij omgaat met de onbedoelde gevolgen van zijn acties, moet hij vechten voor zijn huwelijk, carrière en identiteit.
De cast: Paul Rudd eb Aisling Bea.
Genre: Komedie


Watchmen (2019)

Te zien vanaf: Zondag 20 oktober bij HBO.
Het verhaal: Watchmen (2019) volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert. Inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam.
De cast: Regina King, Don Johnson, Time Blake Nelson, Jeremy Irons, Tom Mison en Sara Vickers.
Genre: Superhelden


Het A-woord

Te zien vanaf: Woensdag 23 oktober bij EO.
Het verhaal: Het A-woord vertelt het verhaal van een gezin waarbinnen het jongste kind autisme heeft. Moeder Mariël, vader Teun en de rest van de familie proberen om te gaan met het feit dat Sam anders is dan anderen. Ze doen er alles aan om het beruchte A-woord te vermijden.
De cast: Lies Visschedijk en Guy Clemens.
Genre: Drama

Daybreak

Te zien vanaf: Donderdag 24 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Daybreak is gebaseerd op de comic book series van Brian Ralph en vindt plaats in een wereld na een apocalyps waar middelbare school bendes elkaar en zombies moeten bestrijden om in leven te blijven.
De cast: Collin Ford, Cody Kearsley, Sophie Simnett, Matthew Broderick en Austin Crute.
Genre: Dramedy


Mrs. Fletcher

Te zien vanaf: Zondag 27 oktober bij HBO.
Het verhaal: Mrs. Fletcher is een verhaal over de coming-of-age, waarin zij onderzoek doet naar de impact van internetporno en sociale media op het leven van een moeder met een leeg nest en haar eerstejaars zoon.
De cast: Kathryn Hahn, Jackson Whte en Casey Wilson.
Genre: Komedie.


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
1
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00