Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon komt met komedieserie Troll

Amazon Prime Video laat de komedieserie Troll realiseren. Het is een project van schrijver Lee Sung Jin (Undone) en Amplify Pictures van Joe Lewis.

Troll is een komedieserie over een eeuwige optimist, die weigert zijn dromen op te geven. Hij wil een wereldberoemde documentairemaker zijn, maar speelt de hele dag met zijn mobiele telefoon en maakt nooit een documentaire. Na online gepest te zijn, wil hij eindelijk een film maken die zijn trol blootlegt. Maar dat kan ertoe leiden dat hij gaat struikelen over wat een geopolitieke samenzwering zou kunnen zijn.

8323 Sungjin
Lee Sung Jin

Lee Sung Jin is momenteel co-executive producer van de Amazon-serie Undone. Eerder maakte hij Tuca & Bertie voor Netflix en Silicon Valley voor HBO. Amazon heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de serie Troll gaat verschijnen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00