Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX komt met nieuwe serie Carla

The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.

Parsons en Bialik vervullen samen de rol van uitvoerend producent, terwijl Bialik ook de hoofdrol gaat vertolken in Carla. De serie draait om de 39-jarige Carla, die een kattencafé opent met het geld dat haar ouders eigenlijk opzij hadden gezet voor haar huwelijk.

Meerdere omroepen in de Verenigde Staten streden om de rechten om de serie uit te zenden en FOX kwam uit de bus als winnaar. De serie Carla zal in het najaar van 2020 verschijnen.


Mayim Bialik en Jim Parsons

Parsons en Bialik waren in The Big Bang Theory te zien als het stel wetenschappers Sheldon en Amy. Aan de populaire serie kwam eerder dit jaar na twaalf seizoenen een einde.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Videoland heeft zaterdagmiddag een trailer gelanceerd van de nieuwe serie De 12 van Schouwendam
zaterdag, 13:03
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
zaterdag, 10:00
3
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.
zaterdag, 09:00
JETT is de CineMax misdaadserie die op 14 juni 2019 in première ging. Binnenkort zal de serie bij Ziggo te zien zijn.
vrijdag, 13:00
Amazon Studios heeft de rechten verworven van de net uitgebrachte roman Ninth House van auteur Leigh Bardugo.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03