Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX komt met nieuwe serie Carla

The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.

Parsons en Bialik vervullen samen de rol van uitvoerend producent, terwijl Bialik ook de hoofdrol gaat vertolken in Carla. De serie draait om de 39-jarige Carla, die een kattencafé opent met het geld dat haar ouders eigenlijk opzij hadden gezet voor haar huwelijk.

Meerdere omroepen in de Verenigde Staten streden om de rechten om de serie uit te zenden en FOX kwam uit de bus als winnaar. De serie Carla zal in het najaar van 2020 verschijnen.


Mayim Bialik en Jim Parsons

Parsons en Bialik waren in The Big Bang Theory te zien als het stel wetenschappers Sheldon en Amy. Aan de populaire serie kwam eerder dit jaar na twaalf seizoenen een einde.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Vandaag, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de wereldwijde rechten – met uitzondering op Australië – verkregen van het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, mede gecreëerd door Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de hoofdrol vervult.
Vandaag, 13:00
NBC werkt aan de pilot van de komedieserie Jefferies, afkomstig van Universal Television.
Vandaag, 12:00
Het streamingplatform Disney+ werkte tot voor kort aan een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon. Dat werd in juni 2019 bekend.
Vandaag, 11:00
2
Private Practice is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie liep van 2007 tot 2013 en in totaal verschenen er 111 afleveringen.
Vandaag, 10:00