Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Kiefer Sutherland speelt hoofdrol in serie gebaseerd op The Fugitive

Kiefer Sutherland gaat de hoofdrol spelen in een serie die gebaseerd is op de film The Fugitive. De remake wordt gemaakt door streamingdienst Quibi en zal in april 2020 beschikbaar komen.

Kiefer Sutherland is een Canadees acteur en producent, zoon van de acteurs Donald Sutherland en Shirley Douglas. Van 2001 tot 2014 speelde hij de geheim-agent Jack Bauer in de televisieserie 24. Sutherland is tevens bekend van de serie Designated Survivor.

8292 Kiefer
Kiefer Sutherland

In 1993 speelde Harrison Ford de hoofdrol in de succesfilm The Fugitive. Nu is het de beurt aan Sutherland om de rol van Richard Kimble te vertolken. Zijn tegenspeler is Boyd Holbrook. Het verhaal van The Fugitive is in het kort als volgt: als Richard Kimble 's avonds thuiskomt, wordt hij belaagd door een insluiper. Deze man heeft Kimbles vrouw Helen vermoord. Er ontstaat een worsteling, waarbij Kimble ontdekt dat de belager een armprothese heeft. De eenarmige weet te ontkomen. De ingeschakelde politie gelooft echter niet Kimbles verhaal van de insluiper, maar verdenkt hemzelf. Kimble wordt ook door de rechter schuldig bevonden en veroordeeld tot de doodstraf en per bus naar een andere gevangenis vervoerd. Tijdens dit gevangenentransport wordt een ontsnappingspoging door andere gevangen gedaan waardoor uiteindelijk de bus verongelukt en Kimble en een andere gevangene kunnen ontsnappen.

Stephen Hopkins, met wie Sutherland al samenwerkte voor de serie 24, is aangetrokken als regisseur en uitvoerend producent van de serie.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Bolot
18 sep 2019 11:28 -
Als het in de lijn van de originele film is lijkt me dit wel wat.
Hij was/is/blijft een goede acteur.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Vandaag, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Vandaag, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Vandaag, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Vandaag, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03